mikä on paras juoma

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mikä on paras juoma jonka olet juonut

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Aika suppea aihe. Olisit voinut itse hieman kirjoittanut, että sinun mielestäsi tämä on parempi kuin tuo toinen juoma.. Mutta vastaan silti.

Paras juoma on ehdottomasti Fanta / Fanta ja kaikki kokis mallit, mutta se alkuperäinen coca-cola on kyllä parasta.

Vierailija

Juan paljon vettä mehun sijasta ja käytän maitoa ruuan kanssa ja joskus juan sitä muuten vaan. Coca-cola tai Fanta maistuu minulle myös kesällä tai muuten kun on kova jano. Maitokahvi on myös parasta, mutten sitä kyllä janojuomana käytäkkään.

En taida laittaa enempää kun muuten tekstini käy pitkäveteiseksi selostukseksi, jota tuskin kukaan jaksaa enään lukea:].

Vierailija

Minusta paras juoma on muumilimppari. Mutta onhan vesikin hyvää ja se täyttää mahaa. Ainakin minulla. Mutta muumilimppari maksaa paljon esimerkiksi ärrällä. Ja miksi muuten muumilimppari maksaa ärrällä enemmän kuin vaikka prismassa?

Vierailija

muumilimu ;) , hartwall jouluomenalimsa. sääli, että sitä myydään vain jouluna :( . jääkylmä vesi on paras janojuoma ;)

Vierailija

Laitilan Limonadi ja maku nimeltänsä Rio Rita on jättänyt minuun lähtemättömän vaikutuksen! Harmi, kun Laitiloita ei myydä enää lasipulloissa, eikä kaikkia makuja enää myydä. :( Inhottavaa! Laitilan limonadi on silti parasta, olen käynyt tehtaallakin. ;)

"Fergus, Laitilan Limonadi on juoma parhaimmilllaan"

Vierailija

Ostin äsken Teboililta tämmöstä Coca-Cola Cherry- limpparia, siis kirsikan makuista kokista. Ihan original merkki, ei siis mitään Pirkka tai Rainbow merkkistä kokista. En ole ennen sitä nähnyt. Ihan hyvää, mutta Jaffa on parasta. Laitilan Verigreippikin on hyvää :)

-Late98-

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat