Kuka on Ankkalinnan ärsyttävin henkilö?

Seuraa 
Liittynyt4.11.2009

Hannu

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Iines, koska se jättää Akun jos sen auto ei toimi.Tosi teennäistä "jos et saa kotteroasi kuntoon niin menen Hannun kanssa syömaan" RAAH!tosi raivostuttavaa :Z

Vierailija

Ärsyttävin on Touho Ankka. onhan se ihan sulostakin välillä kun Touho söhlää mut aika ärsyttävääkin..

Vierailija

Eieieieieiei! Melkein ihan oikeasti itkin kun luin kommenteja! -Zaku oli ainut, joka oli perustellut. Voisitte muutkin perustella! En jaksa oikeasti joka kerta saarnata samasta asiasta joillekin henkilöille! Onko se perustelu niin vaikeaa? Jos vaikka sanotte, että Hannu on Ankkalinnan ärsyttävin hahmo, niin voisitte perustella. Perusteleminen on semmoista, että kerrot miksi et pidä / miksi pidät tms.. Enemmän kuin yli puolet ajattelee vain viestimäärä, ei niitten laatua. Tänne voisi tulla semmoinen juttu, että jos tekee aika lailla hyödyttömän topicin tms, niin voisi automaattisesti heti lukottaa topic ja sitten Toimitus voisi tehdä viestin, jossa kielletään semmoinen. Ehkä sillä tavoin tämmöinen turhien topicien tekeminen muuttuisi. Tässä on pari topicin kultaista neuvoa:

§1: Ennenkuin aloitat tehdä uutta topiicia, yläkulmassa on semmoinen luukku, jossa lukee "Hakusana", ei heittomerkkien välissä. Sinne voi kirjoittaa oman topiicin nimen tai minkä ajatteli tehdä. Jos ei löydy, niin muokkaile vähän lausetta. Jos taas löytyy, älä ihmeessä tee uutta topiicia samasta aiheesta!

§2: Älä tee hetken mielijohteesta topicia. Kunnon topicin tunnistaa kunnon aloitusviestistä ja muistakin, mutta en muista. Kunnon topiiciin menee aikaa, mutta sillein topic ei heti vajoa vaan siitä tulee hyvä topic.

§3: Älä tee hyödyttömiä topiceja ja jokaisesta asiasta ei myöskään tarvitse tehdä omaa topicia. Ne voi kysyä Off-topiicissa.

Ja nuoremmat voisi lukea sen foorumin säännöt, jos ei ole lukenut. Ja vanhenmatkin käyttäjät voisivat lukea, jos vaikka jotain on unohtanut. Monia ihmisiä ketuttaa se, että tehdään esim. jotain Matti vai Teppo- topiceja, eli siis aivan hyödyttömiä! Tämmöiset topiicit saavat sappeni kiehumaan! Ei kukaan varmaan tämmösistä tykkää, paitsi ne ketkä haluavat vain viestimäärän kasvatusta. Täällä voisi olla myös semmoinen vempain, että jos tekee tarpeeksi monta turhaa topicia / turhaa viestiä, niin ei pysty sitten tehdä pariin päivään ja jos ei tehoa niin sitten porttikielto. Kylläpäs viesti venyt pitkäksi ja aikaa meni 5-15 minuuttia kirjottaa, mutta en välitä viestimäärästä vaan siitä laadusta. =) Moni tykkää lukea tämmöisiä hyvin pitkiä ja perusteltuja viestejä.

-K-IP227

//Aatk 157, pitäisikö minun vastata näihin roskaposti topiiceihin? Yritän auttaa ihmisiä tajuamaan, että jokaisesta aiheesta EI tarvitse tehdä omaa aihetta

Vierailija

Hannu on kyllä ärsyttävä, kun on niin varma onnestaan. Mutta Iines raivostuttaa välillä toden teolla, kun hän suuttuu Akulle niin pienestä, vaikka hän aina yrittää parhaansa

Vierailija

Olen samaa mieltä aatk. No kumminkin ärsyttävin henkilö on tietenkin HANNU!!!Hän on tosi ärsyttävä onnellaan ja muutenki ärsyttää akua ihan tahallaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat