Kumpi on älykkäämpi: Pelle vai Taavi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun mielest molemmat on aika tasavertasii mut Taavi ehkä on viisaampi ku sillä on kirjat apuna ja Pelle on taas parempi keksimään.;)

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

No, Minä en ole perehtynyt asiaan paremmin,tiedän vain että molemmat on älykkäitä. Taavilla on kirjat apuna, mutta en tiedä kuitenkaan, tuleeko Taavista sitten viisaampi/älykkäämpi kuin Pelle.

Luulen, että muutkaan ei ole kamalasti perehtynyt asiaan? Tämä on aika turha topic, sillä tätä olisi voinut kysyä Off-Topicissa.

Mutta olen tätä mieltä.

Vierailija

Pelle, sillä Taavin keksinnöt ovat yleensä suutareita ja sillä menee testit yleensä pieleen, siksi mä otin Pellen

Vierailija

No jaa, Pelle on tietysti parempi keksijä ja osaa näin kaiken maailman kaavat sun muut matemaattiset laskut ja sellaiset, mutta Taavi tuntee paremmin maantieteen ja erilaiset "kirjalliset tiedot". Vastaan älykkäämmäksi henkilöksi kuitenkin Pellen.

Vierailija

Minusta molemmat ovat yhtä viisaita. Mutta käännyn Pellen puoleen. Ja muutenkin Pelle on paljon älykkäämpi. AINAKIN MINUSTA.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minusta molemmat ovat yhtä älykkäitä. Pelle on viisas käytännön jutuissa ja Taavilla on kirjatietoutta. Kummatkin ovat minusta kivoja hahmoja.

Vierailija

Mitä yleistietoon tulee, niin Taavi vie Pelleä kuin pässiä narussa.

Kun taas on puhe soveltavasta tieteestä, on Pelle ehdoton ykkönen.

Tohtori Staattinen taas on mielestäni kömpelö yhdistelmä heitä molempia, joten hän on ÄO: ssa mielestäni kolmantena.

Velmu Viurunsilmä taas vaikuttaa välillä täysin kykenemättömältä rakentamaan muuhun kuin rikollisuuteen kelpaavia kojeita. Hän olkoon siis viimeisenä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat