Tee 700 merkinviesti (Vaikea)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Sama juttu kuin Medium tasossa. Eli siis nyt vaan pitää kirjoittaa 700 merkinviesti, joka liittyy Ankkalinnaan tai sen asukkaisiin jne.. Jos vaikka ekana minä laitan aiheeksi Aku Ankka, niin teidän pitää tehdä 700 merkinviesti Aku Ankasta ja sitten seuraava laittaa kun on tehnyt, niin Nxt: Roope Ankka.. Toivottavasti ymmärsitte! Voitte kysyä kysymyksiä pelistä liittyen ja vastaan niin nopeasti kuin pystyn.

Kommentit (7)

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei tässä ole mitään vaikeaa,oi sydäntä haikeaa.Pölöhölö sydän jyskyttää ja aaltoja mieleen tyrskyttää.Ai ja voih,kun muumipappi känniin joih.Sanaton tie kullervoon vie.Heko heko sydämmenni pompottaa ja kollottaa varpaisiin likaisiin ja haiseviin.Tässä tämä runo niinkuin kiero puno..Eäh..ei oikein jaksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.No sama se jos kerran yrittää ei saa lopettaa tässä loppu:mikä oli se mikä oli poikasi nimi silloin kesäkuussa tonttuja mielessä..?????

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

En jaksanut kuin va 700 merkkii.

Vierailija

Illan viimeinen & Aamun ensimmäinen keskusteluun on vastattu jo yli 420 kertaa. Sen topicin tekijä on Akutykkääiineksestä jolla on kohta 3000 viestiä, joka on hurja saavutus näin pienessä ajassa. Akutykkääiineksestä pääse varmaan pian Kaikkien aikojen aktiivisimmat listalle, jossa 10. on Siru-05. Akutykkääiineksestä on hyvä käyttäjä joja tekee aika hyviä topiceja. Hänellä on Taskukirjoja varmaan ainakin 100. Itselläni on yli 300 jo. Olen keräillyt taskukirjoja 2 vuotta ja ensimmäinen Aku Ankan taskukirjani oli 330 Kesä kaikilla. Itselläni on myös taskari numero 1 eli Mikki kiipelissä. Se on harvinainen ja sain sen Antiikkivariaatti Sumasta. Se on hyvä paikka jossa yksi taskari maksaa 2,50. Halpaa!

Vierailija

Hyvä aatk 157! MRA:aalla meni vähän pelleilyksi kyllä tuo sen oma viesti.. Ainakin omasta mielestäni..

Vierailija

Saisin 700 merkin viestin helposti aikaan James Bondista, mutta puhunpa vastaavasti Ankkalinnan rikollisista, koska määrättyä aihetta ei ole.

Ankkalinnan rikollisten ehdotonta eliittiä edustaa Mustakaapu. Kuten kaikki tiedämme, hän verhoutuu mustaan kaapuun siten, että vain hänen silmänsä hohtavat valkoisina.

Mustakaapu keskittyy rikoksissaan kansainväliseen rikollisuuteen. Alun perin hän oli vieraan vallan vakooja ja eräässä Feriolin tarinassa hän pyrki vaihtamaan jättitimantin valtiosalaisuuksiin. Nyttemmin Mustakaavulle on kuitenkin annettu osakseen myös ns. normaaleja rikoksia, kuten maailmanvalloitusta sekä erinäisiä ryöstöjä.

Musrtakaavun päävastustajia ovat Mikki Hiiri, sekä Simo Sisu.

Vierailija

Miksi taas tämmöinen pieni spämmitopic. Kyllähän saa ihan helposti yli 700 merkkisen viestin, paitsi ehkä jotkut eivät saa. tämä on jo turhaa ATI. Kannattaa ekana miettiä, kun alkaa tekemään spämmitopicceja. Minäkin mietein tuota "Oletko varma" topiccia kolmepäivää, että kannattaisiko ja olen miettinyt aina päivän tai useamman päivän.

Ei minun topicit ole ollenkaan hyviä.

~Shinon

Vierailija

AAH, ma nauran. :D

700 merkin viesti ei ole saavutus eikä mikään. Itse olen kerran kirjoittanut erääseen kilpailuun noin 82 000 merkin pituisen viestin. (varmaankin aika hullua)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat