Tyhmin hahmo Akussa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ketkä on teiän mielestä tyhmimmät hamot? must Hannu ja Hiawatha.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Oikeastaan mitään hahmoja ei voi akussa vihata, mutta en hirveästi pidä nykyajan Mikistä, koska ne jutut eivät ole niin hauskoja kuin vanhemmissa stooreissa... Hannu on toinen josta en niin kamalasti pidä... tämä yksin kertaisesti vaan siksi, että tykkään Akusta ja Hannu on Akun pahin kilpakumppani xD

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Niin ja miten määritellään tyhmyys. Hannu on kyllä ärsyttävä, mutta ei hänkään tyhmä ole. Toisaalta taas voitaisiin sanoa, että Aku on tyhmä, kun se ei onnistu missään. Eli mielestäni kukaan Ankkalinnalaisista ei ole tyhmä. Ärsyttäviä hahmoja sen sijaan löytyy vaikka muille jakaa.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Re: Tyhmin hahmo Akussa

akupoju - 17.11.09 04:15 (ID 388493)

Hmm... Hiawatha, Heluna, Polle.


Juu, nuo ehdottomasti. Sekä myös Etsivä Kaasi, Pormestari Pösö ja Velmu Viurusilmä.

Vierailija

Vanhoja Mikkejä pysty lukeen mut nykyään hyppään vaan niiden yli kun ne on niin tylsiii!!!! Et siinä mielessä Mikki ja Hannu on toinen kun se leveilee ja on muutenki ärsyttävä.Ja mä pidän Akusta niin en tosiaan tykkää Hannusta.Mut ei ne silleen oo tyhmiä!!!

Vierailija

Hannu on ärsyttävin hahmo mutta kyllä sen ymmärtää että sellanen hahmo on luotu en haluais poistaa hahmoja vaik ne olis kuinka ärsyttäviä koska esim. Hannu on luotu vastapainoks Akulle ja olis vaikee kuvitella Ankkalinnaa ilman jotain hahmoa siis ei poisteta hahmoja niin pysyy hyvät juonet ja kiinnostus tarinoissa.:)

Don Rosa-fani01
Seuraa 
Liittynyt28.10.2009

Hannu ja Teppo Tulppu ovat ilman muuta ärsyttävimpi', koska ne ärsyttävät aina Akua. Niinkuin ma jo totesikin, olisi vaikea kuvitella Ankkalinnaa ilman kaikkia hahmoja, joita sinne on luotu.

(ps. näitä tällaisia topiceja, missä kysytään huonointa hahmoa on liikaa. Säästäkää Aku Ankan nettisivuja, älkääkä tehkö monia samanlaisia topiceja)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat