Vicar

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ajattelin tehdä Vicarista topiicin, vaikka hausta löytyy mutta ne ovat kehno kuntosia tähän minun tekemääni verrattuna.

Eli mitä mieltä olette Vicarista? Hänen oikea nimensä kyllä on Victor José Arriagada Rios. Hän on ehkä iäkkäin akkareitten tekijä vielä, koska Barks on kuollut. Hän on syntynyt vuonna 1934, 16.4. Hän on jotain 85-95 luokkaa.. Hänen tarinoitaan on myös todella usein Aku Ankoissa. Ihan hyvä vaan, että on. Hän tekee todella hyviä ja tykkään hänen piirrostyylistä. Minun mielestäni voisi tulla joku Vicarin parhaat -kirjasarja! Hän on myös käynyt Suomessa, viimeisin kerta on vuonna 2004. Mitä mieltä te olette? Eli siis tässä topiicissa keskustellaan:

-Vicarista

-Vicarin tarinoista

-Kaikkea muuta asiaan liittyvää juttuja

Kommentit (10)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Niin Vicarhan on samanikäinen kuin Aku eli 75-vuotias. Vicar on yksi parhaimmista piirtäjistä ja ehkä parhain, jos jätetään Rosa ja Barks pois. Vicar piirtää perusankkaa ja hänen piirrosjälkensä kyllä tunnistaa.

Vierailija

Vicarhan on yksi yleisimmistä ankkapiirtäjistä. Hänen jälkeänsä näkee miltei joka Akkarissa. Mutta hän ei käsikirjoita tarinoita, minkä takia en arvosta häntä. Rosa, Barks ja Korhonen piirtävät ja käsikirjoittavat omat tarinansa, siksi arvostan heitä. :)

Ps: Tälläinen on jo, joten tämän voi lukottaa.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat