Kenen nimen toimitus vaihtaisi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Uusimmassa Aku Ankassa (nro:47) toimitus sanoi sivumennen omassa nurkassa, että toimitus vaihtaisi kernaasti yhden Ankkalinnan vakioasukin nimen. Itse olen pohtinut tuota ja kysyn teidän mielipidettänne tähän kysymykseen. Voisitte myös kernaasti vastata siihen, että kempi on teidän mielestänne parempi nimi eräälle roistolle? Kasperi Ketkunterä vai Tilli Tiirikka?

Kommentit (11)

Vierailija

tuosta "Kasperi Ketkunterä vai Tilli Tiirikka?" jutusta on jo topic, joka on vain vähän vajonnut. Itse en ole päähäni saanut mikä tuo Ankkalinnan vakioasukas olisi. Voisikohan se olla Mummo, mutta hänhän on jo Kaino-Vieno. Hmm...

Vierailija

Kaipa tuo Tiili Tiirikka olisi parempi. En kyllä ole mitään huomannut, koska en lue muuta kuin itse lehden enkä mitään muuta.

Don Rosa-fani01
Seuraa 
Liittynyt28.10.2009

En haluaisi, että kenenkään nimeä vaihdettaisi. Olisi vaikea sopeutua uusiin/uuteen nimiin/nimeen. Ehkä jollakin hahmolla voisi olla parempikin nimi, mutta sopeutuminen voisi olla hankalaa(kuten tässä jo sanoinkin).

Vierailija

Ei mitään vaihtoja niihin olisi vaikea sopeutua ja tuntuisi aluksi aivan oudolta jos vaikka Mummoa alettaisiin kutsua Kaino-Vienoksi niin eli ei uusia nimiä kenellekkään niin pysyy kaikki hyvä Ankkalinnassa ja sen lähialueilla.:):)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat