Akun alter egot

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä keskustellaan Akun "alter egoista". Tänne voi niitä lähetellä, jos tietää niitä lisää. Pahoittelen jo tässä vaiheessa kirjoitusvirheistä. Tässä muutamia keskusteluaiheita:

1)Mikä Akun "alter egoista" on paras?

2)Missä tarinoissa nämä ilmestyvät?

3)Yleistä keskustelua "alter egoista"

Akun identiteetit:

-Aku Ankka

-Taikaviitta

-LäPä7

-Tuplanolla

-PAM-agentti

Ps: 700. viestini!

Kommentit (5)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Mielestäni Taikaviitta on ehdottomasti Akun alter-egoista paras, koska Taikaviittana Aku aina lähes tulkoon onnistuu. LäPä7:n roolissa Aku on myöskin mahtava.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itse pidän noista alter-egoista eniten Taikaviitasta. Minkä takia laitoit tuohon alter-egot-listaan Aku Ankan? Aku Ankkahan on oikeasti Aku Ankka, eli se ei ole mikään alter-ego. Tuplanollaan en ole kauheasti tutustunut vielä. LäPä7 on myös ihan mukava, ja hauska yhdessä Touhon (ToTa) kanssa.

Vierailija

Taikaviitta ja Tuplanolla ovat minun suosikkejani : D

Akullahan ei ole PAMissa (Päihitämme Avaruuden Muukalaiset) oikeastaan mitään salanimeä tai alter egoa, mutta sekin on jonkilainen salatoimi ...

Vierailija

Lainaus:
Re: Akun alter egot

Viiru - 26.11.09 12:14 (ID 397197) Taikaviitta ja Tuplanolla ovat minun suosikkejani : D Akullahan ei ole PAMissa (Päihitämme Avaruuden Muukalaiset) oikeastaan mitään salanimeä tai alter egoa, mutta sekin on jonkilainen salatoimi ...


Sen voisi kyllä lisätä tuonne listaan..., mutta mikä sen nimi voisi olla?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat