My Lego Network

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oli pakko tehdä tämä, kun siellä itselläni on käyttäjä ollut jo 5 vuotta. Eli asiaan: MLN (My Lego Network) on paikka Legon sivuilla. Siellä voi luoda oman tyypin, ja tehdä sille oman sivun. Sivulle voi laittaa "moduleja", joilla voi saada esineitä "items", jotka siirtyvät omaan varastoon "inventory". Muiden käyttäjien kanssa voi myös vaihtaa itemseja, ja itemeilla voi myös koota merkkejä "badges", joita saa joistain erityisteoista. Itemeilla voi myös rakentaa moduleita. Itselläni badgeja on varmaan 11, tai 10. Selvää, onko? Aloitetaan pulisemaan!

Kommentit (5)

Vierailija

Kävisit nyt edes katsomassa siellä, voisin saada susta friendin! Katson sivusi! Te, jotka olette MLN: ssä, millä Rankilla olette? Itse olen Rank 4: llä.

Vierailija

Vingeri, mene Lego.comiin, ja rekkaa sinne, niin kerron! Ensimmäisestä viestistäni näet myös, mikä se on, ja voit myös kysyä, jos joku on epäselvää.

//Edit: Akuankkafani 1997, pyydän päästä friend listillesi, mene siis "My Private Viewiin", ja Friend List-kohdassa paina "unapproved", ja siellä pitäisi näkyä joonasjones. Paina vihreätä merkkiä, ja olen Friend listilläsi!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat