Oletko tyytyväinen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oletko tyytyväinen profiilikuvaasi? Minä ainakin olen! Mutta joillakin on outoja hahmoja, kuten esimerkiksi Pepi tai Veli Kani, jotka ovat aivan turhia hahmoja. Ja typeriä!

Sivut

Kommentit (17)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen tyytyväinen omaan kuvaani, en kai muuten tätä edes pitäisi. No jokainenhan tykkää mistä itse haluaa. En kyllä itsekään Pepistä kauheasti pidä, mutta voisin silti sitäkin pitää profiilikuvanani. Jätän kuitenkin sen väliin.

Vierailija

Jep, koska en ole nähnyt kenelläkään samaa kuvaa. Se on erikoinen (ja myös nähtävästi outo, ainakin omien outojen kuviesi perusteluiden mukaan). Pidän siitä juuri sen erikoisuuden takia. Olen aina haluanut erottua joukosta.

Vierailija

Jep, voisin sanoa samat sanat kuin Ilo-97. Ja niin sanonkin. Olen aina halunnut erottua joukosta, olen nähnyt Wondyllä saman kuvan, mutta ei se haittaa. Onhan tämä omaperäinen, vaikka tässä on vain Milla Magia.

Vierailija

Olen ihan tyytyväinen, sillä tämä profiilikuva on ehkä niistä muista Minni kuvista se paras. Aijon kuitenkin joissain vaiheessa taas vaihtaa kuvani, kun siltä taas tuntuu:]. Vähän tässä harmittaa se, ettei pysty käyttämään mitään Hessun tai Mikkin kuvaa nimimerkkini takia.

Katson myös ensin kun otan jonkun kuvan, että onko se jo joillain käyttäjällä käytössä. Joku voi nimittäin voi suuttua ja luulla, että yritän matkia häntä tahalteen.

Vierailija

En ole oikein tyytyväinen kuvaani, koska se ei sovi yhteen nimimerkkini kanssa. En ole kylläkään löytänyt minulle sopivaa nimimerkkiä. :(

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Oletko tyytyväinen?

MeRakastammeAnkkaa - 02.12.09 04:30 (ID 401910)

ihan tämä on koska tuo lintu on

Ihan tämä on koska tuo lintu on?

Vierailija

Tavallaan olen ja tavallaan en

+ tämä sopii nimimerkkiini

+ kuva on mielestäni mukava ;)

- Tämä kuva on muutamalla muullakin :(

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat