Mitä tarkottaa spämmääminen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

nii eli mitä spämmääminen tarkottaa? oon miettiny sitä kauan tuloksetta. voisko joku kertoo?

Kommentit (14)

Vierailija

Spämmääminen on turhien ja asiattomien viestien kirjoittamista. Yksi tämän sivuston kuuluisimmista spämmääjistä on Ngf.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Re: Re: Mitä tarkottaa spämmääminen?

manga-ankka - 03.12.09 04:41 (ID 403099) kiitos! se selvensi paljon! olen kiitollinen!
Mutta: Myöskin pienillä alkukirjaimilla kirjoittaminen on pienenlaista spämmäämistä. Ei niin suurta, mutta sanottaisiko, että ainakin sääntöjen vastaista. Lue vielä kerran keskustelusäännöt keskustelun etusivulta. Ihan yleisien sääntöjen mukaista on myöskin perustella viestinsä, ja pistää pilkut ja pisteet oikeisiin kohtiin ja käyttää niitä. Ja sellainen yleinen pikkujuttu: Foorumilla ei ole tärkeää viestien määrä, vain niiden laatu!

//Hyvä jos ymmärsit! Muista myöskin vastaisuudessa, että tämän kaltaiset yksittäiskysymykset pitää kysyä topicissa nimeltä Off-topic, joka löytyy pulinoista!

//Myöskin tuplapostaaminen, eli kahden viestin peräkkäin kirjoittelu on vastoin foorumin yleisiä sääntöjä. Omakirjoittamasi viestin alaosassa näkyy sellainen kohta, kuin "muokkaa viestiä". Paina sitä, ja muokkaa sillä tavalla viestiisi jotain uutta jos on tarvis, ilman että kirjoitat uuden viestin.

-Akuhullu

Vierailija

mä en oo koskaa nähny ngf:n viestejä. voisko joku vähän kertoo millon se oli täällä tai onko se vieläki yms.? tai jos tiiätte jonku topicin missä se on kirjottanu nii kertokaa

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aina kannattaa tosiaan kysyä, kyllä jollakulla kokeneemmalla foorumikonkarilla on aikaa ja viitseliäisyyttä valottaa termejä/säääntöjä/asioita. Kaikkea ei voi eikä pidä osata heti, mutta itse voi (ja pitää) etsiä tietoa ja kysyä tarvittaessa.

Tässä on erittäin hyödyllinen topic, jos haluatte kysyä jotakin foorumiin liittyen (tai vielä parempaa, katsoa, onko kysymykseen jo vastattu):

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/11305/usein_kysytt...

Vierailija

Lainaus:
Re: Mitä tarkottaa spämmääminen?

Kaisakoo - 03.12.09 04:41 (ID 403097) Yksi tämän sivuston kuuluisimmista spämmääjistä on Ngf.

Ei oikeesti, ei näin, ei taas!

Miksi siitä NGF:stä pitää muistuttaa ihmisille joka ainoa päivä? Se on historiaa, ja siitä ei tarvitse enää puhua, miksi se on niin suosittu aihe?

Tarkoitan erityisesti myös sitä, että se piti laittaa sinne legendat-listalle. Argh, miksi, oi miksi.

Vierailija

No spämmääminen on sitä kun laittaa vaikka tämmöisen viestin: juukhjf niin se ei tarkoita mitään ja jos laittaa monta samanmoista viestiä peräjälkeen niin se on sitä nimeltään spämmäystä.

Vierailija

Manga-ankka rikkoi juuri kahta sääntöä heti sen jälkeen kun akuhullu97 oli ne sanonut :P Eli tuplapostasi ja aloitti pienellä alkukirjaimella.

Huomautan tähän vielä että spämmäykseen vastaaminenkin lasketaan usein spämmäämiseksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat