Sikainfluenssa/-rokotteet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli onko teillä ollut sikainfluenssaa? Tai oletteko saaneet sen rokotteen?

Itselläni ei ole ollut, eikä kenelläkään tutullanikaan. Rokotteen sain eilen, ja sen sivuvaikutusten takia olin tänään kipeä (kuumetta ja päänsärkyä) Kaikki luokallamme jännittivät rokotetta xD Ja yksi tyttö valitettavasti pyörtyikin... (Olen siis 6. luokalla) Mun käsi on turvonnut hiukan siitä kohtaa mihin rokote laitettiin..

Kommentit (9)

Vierailija

Meillä oli viime viikolla rokotukset mä en ottanut rokotusta koska mun serkkulle oli tullut päänsärkyä ja paha kuume enkä ole sairastanut sitä.

Vierailija

Saatiin se jo kaksi viikkoa sitten vaikka en kuulukkaan riskiryhmään. Käsi oli tosi turvonnut mutta parin päivän päästä pystyi kyllä lähtemään jo judo otteluunkin.

PS: Lääkäri laittoi mun laastarin huti: :]

Vierailija

Joo, minä sain rokotteen tänään. Käytiin pari tuntia sitten se ottamassa. On se hyvä kun joutuu n. 50km matkaamaan että saa yhden rokoteen. Mutta kyllä siitä pitäisi hyötyäkin olla. (?)

En ole sikainfluenssaa aiemmin sairastanut, ja toivottavasti en tule sairastamaankaan. Parempihan se on terve olla, vaikka koulusta saisikin lomaa...

Sami-96

Meillä annettiin eilen koulussa sikarokotteet. Minä en ottanut sitä, koska sain sen n. 3 viikkoa sitten. Ei siitä ainakaan minulle tullut mitään pahoja sivuoireita. Vähän vain oli kuumeinen olo ja vatsa kipeä.

Minun kummilla oli/on sikainfluenssa. Aika ikävää... :[

Vierailija

Sain sikainfluenssarokotteen 2 viikkoa sitten tiistaina. Itsekkin meinasin pyörtyä, eli naamani oli ihan kalpea, melkein valkoinen! Mutta onneksi huomattiin se ja piti mennä makuulleen noin. 30min. Sivuoireet eivät olleet hirveät (kuume 38.1, käsi oli sairaan kipeä.) Niin ja Sohvaperuna: Odotappa vaan huomiseen niin on varmaan käsi kipeä ja ehkä kuumettakin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat