onko kännykkäsi mielestäsi hyvä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eli kerro kännykästäsi onko se mielestäsi hyvä vai tarvisitko uuden ps. (tämä topic ei ole niille joilla ei ole kännykkää). voitte aloittaa.

Sivut

Kommentit (32)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Kännykkäni on vanha ja alkaa lähestyä (tai on jo tullut) eläkeikään. Uutta pitäisi hankkia, luultavasti tämän talven aikana.

Kyllähän se vielä toimii, mutta kuinka kauan? Se on vain ajan kysymys milloin se menee rikki.

Vierailija

Mulla ei ole hyvä kännykkä koska siinä ei ole edes värejä mutta mulla on toinenkin kännykkä joka on parempi kun toi mitä mä nyt käytän siinä on sentään värit mutta silti aika huono vai sanoinko sen jo?

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei tällaisia yhden kysymyksen varaan tehtyjä topicceja! Tällaisia yksittäisiä kysymyksiä voi kysyä ihan hyvin, paremmin sanottuna mieluummin tuolla Off-Topicissa. Se on sellaisille asioille tarkoitettu, joille ei kannata tehdä omaa topicciaan eikä se sovi muihinkaan topicceihin. Ja tämä aihe on juuri sellainen. Eli Off-Topicciin vain.

Mutta aiheeseen lyhyesti: Minulla on kyllä tietenkin kännykkä, enkä kaipaa kyllä uutta.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Mielestäni kännykkäni on ihan hyvä se on Nokia 5630 musa kännykkä. Entinen kännykkäni oli ihan surkee. Se on niin surkee että sitä ei myydä enää missään paitsi ehkä museon poistomyynnissä. XD :]

Vierailija

Mulla on ihan hyvä kännykkä. Semmonen Nokian Xpressmusic kapula...mutta se on ottanut ärsyttäväksi tavaksi sammua juuri sillä hetkellä kun kuuntelen jotain todella hyvää musaa xD... tuskin uutta tarvitaan mutta tämä ehkä kaipaisi jonkin moista pientä huoltoa, ehe xD

Vierailija

Minulla on nyt ihan hyvä kännykkä... Mutta kun ostin sen niin markkinoille tuli pitkään minun odottamani sportti kännykkä, mutta en voinut ostaa sitä kun olin ostanut justiinsa sen uuden.

Vierailija

Mun känny on aika houno. Plussat ja miinukset:

+ Iskun kestävä, roiskesuojattu, pölytiivis

+ Kamera

- Akku loppuu aika nopeesti

- Usein ei voi soittaa eikä lähettää viestiä

Kun hätä tulee ja pitäis soittaa, niin ei voikkaan, ja sitten loppuu vielä akku. Ä-R-S-Y-T-T-Ä-Ä

Vierailija

Itselläni on Nokian kännykkä 7210 Supernova vuosimallia 2008. Ihan hyvin toimii, paitsi että muistikortin paikka on tungettu aika hassuun koloseen... Muuten ihan perushyvä kapula, jossa kahden megabitin kamera ja kaikki perustarpeet. Hintana sillä taisi olla noin 140€.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat