Uni-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Heipä hei! Tämän topicin tarkoituksena on herättää keskustelua nukkumisesta. Voit kertoa mitä tahansa mikä liittyy nukkumiseen. Esim. Minkälainen sänky sinulla on? Monelta menet nukkumaan/ heräät aamulla? Minkälaisia unia olet nähnyt? Monta tuntia tarvitset unta yössä?

Itse nukun noin 9 tuntia yössä. Menen 9-10 aikaan nukkumaan ja herään noin puoli kahdeksalta. Sänky on perus alasänky. Uniani en nyt rupea kertailemaan. (Säästän teidät niiltä ainakin toistaiseksi.)

P.S. Saa haukkua, jos vaikuttaa turhalta...Lisäänpäs tähän vielä lisäksi leikin, jossa kysytään seuraavalta: Oletko nähnyt unta...? Seuraava vastaa sitten kyllä tai ei. Tässä vielä esimerkki:

Käyttäjä 1: Oletko nähnyt unta ajojahdista?

Käyttäjä 2: Olen. Oletko nähnyt unta, jossa putoat putoamistasi? Jne..

Kommentit (13)

Vierailija

No, mä oon nähnyt tälläsen unen: Olin mun kaverilla. Sillä oli siinä unessa iso sänky, jossa me molemmat oltiin. Olin ilmeisesti kaverillani yökylässä. Me oltiin ihan hiljaa, kun yhtäkkiä kaverini äiti tuli huutaan meille jotain: "Olkaa hiljaa!". Sitten jossain vaiheessa me oltiin meillä. Leivoin yhden toisen kaverini kaa jotain muffinsseja. Sitten se kaveri, jolla olin ollu yökylässä tuli meille kattoon niitä leipomuksia. Outo uni.

Ja toinen uni: Katsoin muumeja (TV ohjelma). Sanoin jotain tyyliin: "Tähän tunnariin ei ikinä kyllästy!" Ja sitten se tunnari muuttu. Ja kun se varsinainen ohjelma alkoi, muumit oli siirtyny siinä ohjelmassa nykyaikaan. Muumipeikolla oli mp3-soitin!

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Joo. Tämä on turha topic, myönnetään.

Mutta nukun 7-11h yössä, menen 9-12 aikaan illalla nukkumaan, herään 7-11 välillä. Mulla on äidin ihana lapsuuden sänky.

Vierailija

Minä olen sellainen tyyppi joka voisi nukkua vaikka koko päivän jos kukaan ei herättäisi xD Sänkyni on semmonen kerrossänky jossa on sohva alhaalla :D Tyynyjä minulla on pakko olla 2 tai ei tule mistään mitään xD!!! Unia näen jos näen nii 2 yössä ja ne molemmat on "erittäin viisaita" joilla siis tarkoitan jotain semmosia, että mua jahtaa muumio ja sit löydänki yhtäkkii itteni jostai jääkaudeltä ratsastamasta mammutilla xD Noniin eiköhän tuo jo riitä...

Vierailija

Mä näin aina nelivuotiaana semmosta unta että

tiikeri jahtas mua. Aina kun se on purasemassa uni loppuu.

Sit hampurilaiset ja ranskalaiset on jahannu mua.

Vierailija

Lainaus:
Re: Uni-topic

Kaisakoo - 08.12.09 07:32 (ID 408826) No, mä oon nähnyt tälläsen unen: Olin mun kaverilla. Sillä oli siinä unessa iso sänky, jossa me molemmat oltiin. Olin ilmeisesti kaverillani yökylässä. Me oltiin ihan hiljaa, kun yhtäkkiä kaverini äiti tuli huutaan meille jotain: "Olkaa hiljaa!". Sitten jossain vaiheessa me oltiin meillä. Leivoin yhden toisen kaverini kaa jotain muffinsseja. Sitten se kaveri, jolla olin ollu yökylässä tuli meille kattoon niitä leipomuksia. Outo uni. Ja toinen uni: Katsoin muumeja (TV ohjelma). Sanoin jotain tyyliin: "Tähän tunnariin ei ikinä kyllästy!" Ja sitten se tunnari muuttu. Ja kun se varsinainen ohjelma alkoi, muumit oli siirtyny siinä ohjelmassa nykyaikaan. Muumipeikolla oli mp3-soitin!

HAHAHAAA!! Aika hyvä.

Vierailija

En todellakaan halua haukkua tätä topicia, tämähän on ihan hyvä! Hyvä idea, ja aloitusviesti on tarpeeksi pitkä ja kertoo topan idean. Enkä ole toista tällaista topica nähnyt. Sitten asiaan.

Omistan ihan perussängyn, en mitään kerros/rivisänkyä. Menen nukkumaan noin kello 21.30-22.15, eli aika aikaisin, tiedetään. Herään yleensä koulupäivästä riippuen 06.15-07.15. Eli unirytmini on aika lailla "aikaisin tutimaan ja aikaisin ylös". Unia olen nähnyt jos jonkenmoisia, aina ns. kauhunista joihinkin kukkaismaailmauniin. Hassuin/älyvapain uneni on varmaankin tällainen: Kerran unessa kävelin jollakin ihme niityllä. Sitten eteeni ui jostain kultakala. Se alkoi kysellä minulta vaikka mitä asioita. Rupattelin kalan kanssa kauan, kunnes tajusin kutistuvani. Yhtäkkiä olinkin jossain vankilassa, jossa söin paraikaa lihapullia ja nakkikeittoa! Tämän jälkeen heräsin. Aika ihme uni, ei mitään järkeä.

Tässä kaikki tällä kertaa, tulipas pitkä viesti...

Vierailija

Aiheeseen jollain tapaa kai liittyen:

Meillä on muuten patja, joka kaverini mukaan tuottaa jännittäviä unia - aina kun kaverini tulee meille yöksi ja nukkuu kyseisellä patjalla, hän näkee pitkän ja mielenkiintoisen unen, jonka muistaa selkeästi, erästä todella pitkää unta hän alkoi kirjoittaa kirjaksi XD En kyllä tiedä, johtuuko moinen patjasta, pitäisi varmaan kokeilla ...

Vierailija

[quote]Viiru - 08.12.09 08:15 (ID 408914)

Aiheeseen jollain tapaa kai liittyen: Meillä on muuten patja, joka kaverini mukaan tuottaa jännittäviä unia - aina kun kaverini tulee meille yöksi ja nukkuu kyseisellä patjalla, hän näkee pitkän ja mielenkiintoisen unen, jonka muistaa selkeästi, erästä todella pitkää unta hän alkoi kirjoittaa kirjaksi XD En kyllä tiedä, johtuuko moinen patjasta, pitäisi varmaan kokeilla ...[i/]

Aika ihmeellistä... :D Lisäänpäs tähän vielä lisäksi leikin, jossa kysytään seuraavalta: Oletko nähnyt unta...? Seuraava vastaa sitten kyllä tai ei. Tässä vielä esimerkki:

Käyttäjä 1: Oletko nähnyt unta ajojahdista?

Käyttäjä 2: Olen. Oletko nähnyt unta, jossa putoat putoamistasi? Jne... Laitan tämän vielä aloitusviestiin.

Ensimmäinen: Oletko nähnyt unta, että ratsastat villieläimellä?

Vierailija

Mulla on kiva parvisänky mutta mahdun sinne enää pari vuotta. :[ Uniani en nyt ala selittelemään ne on sen verran pitkiä että ei niitä kukaan jaksais lukea. Mä meen nukkumaan noin puol 10 ja herään joskus 7. Mutta viikon loppuna herään vasta 10.

Vierailija

minä omistan perus sängyn. yhdesti näin sellaista unta että taistelin meri rosvoja vastaan.muuta en muista siitä.ja yleensä uneni ovat aika sekavia.

Vierailija

Tässä lähellä on sänky ja tekisi niin mieli mennä nukkumaan siihen.Hohhoijakkaa kun väsyttää ja olisi niin mieli laittaa tämä tietokone tuohon sängylle.Mmm...näin viime yönä sellaisia unia että kävelin aurinkoisessa metsässä ja heti tuli huono ilma ja alkoi ukostaa ja salamoida.Minä juoksin juoksemistani ja sade,salamointi ja ukkonen loppui mutta huono ilma oli ja sitten tapasin unessa Michael Jacksonin.Hän antoi minulle yhden hänen CD-levyn jonka nimi oli Thriller.Laitoin CD-levyn taskuuni ja Michael Jackson sanoi:Minun pitää kertoa sinulle jotain.

Minä:Jotain mutta mitä.

Michael Jackson:Juokse pakoon kun näet kokonaisen kuun.Ja sitten kokonainen kuu loisti ja Michael Jacksonista muuttui ihmissusi!Hän jahtasi minua ja minä juoksin juoksemistani ja hän heti hyppäsi eteeni ja sanoi:Grhhaarr!Ja heti heräsin ja sanoin:Huhhuh,unta se vain oli!Sellainen painajainen se!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat