Warcraft III Roc & Tft

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Warcraft III RoC & Tft

Päätin tehdä Warcraft III: lle oman aiheen. Koitin haulla etsiä enkä yhtäkään löytänyt. Eli täällä saa keskustella mistä vaan [B]Warcraft III[/B]:een liittyvistä asioista. Reign of Chaosksesta (RoC) ja The Frozen Thornesta (Tft). Oletteko tehneet omia mappeja sinne? Jos olette niin minkä tyylinen/tyyppisiä? Mistä peleistä pidätte eniten? Kysymyksiä campaignista tai Battle.netistä? Millä rodulla pelaatte yleensä? Ja kaikkea muuta asiaan liittyvää.

***

Ja nyt pääsen itse kertomaan mielipiteeni tästä mahtavasta pelistä. Ostin RoCin noin kaksi ja puoli vuotta sitten ja pelailin sitä ensin campaignit vaan ja sitten opin käyttämään battle.nettiä. Noin vuosi sitten päätin ostaa Tft:een. En ole itse vielä kunnolla mappeja tehnyt map editorilla mutta nyt joku päivä pitäisi. Nimeni on Battle.Netin puolella Pihlaja niin ottakaa yhteyttä! Tykkään pelailla siellä vähän kaikkea ja nyt lähiaikoina olen paljon Island Defensiä pelannut mutta nyt alkaa taas kyllästyttää. Roolipeleistä pidän todella paljon. Hero Warsitkin menevät mutta DotA:aa en ole ymmärtänyt. Kumma että se on saanut niin paljon suosiota. Lempi campaignit ovat ehkä RoCista Örkkejen ja Night Elffejen. Tft pidän undeadejen campaignista myös. Örkkejen bonus kampanja The Founding of Durotar on ihan hauska mutta joistain jutuista en pidä ollenkaan. Tarina on minusta todella mielenkiintoinen, sen Blizzard on tehnyt täydellisesti! Saisivat tehdä kunnon paksun kirjankin siitä. En omista warcraft I:tä tai warcraft II:tä enkä ole koskaan kokeillutkaan eikä paljoa kiinnostakkaan. Tarinan olen niistäkin lukenut mutta pelin puolelle kolmonen riittä hyvin minulle. Ennen pelasin aina vain Night Elffeillä mutta nyt olen undedeilla hankkinut muutaman helpon voiton rushaamalla 1v1 pelissä Dreadlordilla ja ghouleilla. Niitä saa niin nopeasti alussa niin helppo saada vastustaja kaatumaan heti alkuun. Etenkin jos se on örkki koska heillä kestää niin pitkää saada joukkoja/puolustuksia. Ja peli pyörii hyvin vaikka teillä olisi vähän hitaampikin kone niinkuin minulla ;)

Aika sekavaa tosta tekstistä tuli mutta toivon että tajuatte, lisäilen tänne jos on jotain uutta =)

Fazzer kiittää ja kumartaa!

E:Kopioin aiheen yhdeltä toiselta foorumilta mutta sinne olin sen itse kirjoittanutkin niin voi olla vähän vielä enemmän sekava :P

***

Kommentit (1)

Vierailija

Fazzer, annan rispektiä tuosta aloitusviestistä, tuon tapaisia niiden kuuluisi olla. Mutta mutta, tämä kuuluisi Pelit-topiciin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat