Ootteko keksinyt itse jonkun sarjakuvan?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä jos olette keksinyt jonkun niin voitte ilmoittaa sen tänne

Itse olen keksinyt semmoisen kuin:Kirppu viemäri.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Olenhan minä! Kertoo meidän kissasta supersankarina. Sarjakuvan nimi on Purre Kissamieli. Keksin tarinan, jossa hän ja hänen verivihollinen (Rottis) seikkailevat toisessa maailmassa. Maailmassa jota ei koskaan ollut. Siellä he kohtaavat esteitä matkalla Ihmisen luo kuka loi pahuuden, ja heidän pitää löytää tämä. Kun sarjakuva on valmis, voin kirjoittaa juonen siitä. Lopussa tapahtuu surullinen käännekohta.

Tarinassa on jännitystä, huumoria ja hienot värit. Jos on joku nettisivu minne voi julkaista sarjakuvan, pistän sinne... Muistakaa kertoa!

PS: Hyvä topic!

Jonttu-Ankka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kerran keksittiin kaverin kanssa Masterit Oy-sarjis.

Se on muunneltu versio Disneyn Monsterit Oy-elokuvasta. Masterit Oy:ssä päähenkilönä on yksisilmäinen pyöreä otus, jolla ei ole nimeä.

Hänen kavereitaan ovat mm. BX-1086, Päämaster, Masterilan presidentti DJ-500 ja Mc Da Mast.

Kaikki masterit ovat kurkun muotoisia punaisia leijuvia olioita.

Vierailija

Kyllä, ja Aku Ankasta kanssa!:D

Akusta minulla on muutama tarina pöytälaatikossa. Niiden nimet ovat: Lainaa, joulukalenteribuumi ja Taikaviitta: Salattu elämä. Ja kaksi valmista tarinaa. Paljon melua banaanista ja Silmälasipulmia. (Ja olen tehnyt 156 kantta, jotka olen lähettänyt toimitukseen.)

On minulla omakin sarjakuvahahmo. Keksin sen syksyllä yhdellä sarjakuvakurssilla. Hahmon nimi on Jussi Maa, Ja kuten arvata saattaa, Jussi on maalta. Hän pitää aina Jussi- paitaa yllään ja hänellä on heinänkorsi suussa. Aina! Kurssin pitäjä tykkäsi hahmosta, ja sanoi, että tästä voi syntyäkkin jotakin. Noh, aloitin sitten piirtämään Jussi Maasta strippejä. Et sil viisiin.

-Antsu95-

Vierailija

Muuten olisiko hyvä jos myös arvosteltaisiin toisten sarjakuvia (myönteistä tietenkin!)? Käykö?

Edit: Jonttu-Ankan sarjakuva vaikuttaa mielenkiintoiselta, onko siinä odottamattomia käänteitä vai onko ennalta-arvattava? Minäkin muuten teen kansia, mutta vain Purresta.

Vierailija

No, minä olen tehnyt pari, mutta suurinosa on epäonnistunut ;D Yhtä sarjista teen, jonka nimi on Otaky. Otaky on pyreneittenkoira, joka on ihastunut Collieen, jonka nimi on Elsa. Tiky, Otakyn paras yhtävä, on aina mukana. Tiky on chihuahua, joka on siis pieni. Otakyn isä ja äiti - jotka ovat mukana harvassa tarinassa, ovat joskus mukana. Otakyn äidin nimi on Caroline, ja isän Frak.

No, omasta sarjiksestani saa kysyä mitä haluaa, jos haluaa ;D

Vierailija

En sarjakuvaa, vaan tarinaa kylläkin, Salatuista Eläimistä. :> Siinä ennen oli suuri havumetsä, täynnä eläimiä. Vaarojakin vaani lähikylän asukkaita kohti, joten sen vuoksi vaarat päätettiin poistaa. Metsä jyrättiin maan tasalle. Samaan aikaan eläimet katosivat. Toiseen ulottuvuuteen! Kylän asukkaat puhuvat aina vaan salatuista eläimistä, koska he eivät tiedä, että eläimet ovat toisessa ulottuvuudessa.

Kylän professori on tutkinut hieman metsän jäännöksiä, ja huomannut vielä kaksi pikkuista kuusenversoa maassa, työntänyt kätensä kuusien välistä, ranteesta eteenpäin kättä ei näkynyt! Silloin professori sai tietää, että kaksi pikkuruista kuusenversoa johdattavat johonkin tutkimattomaan ulottuvuuteen, jossa on jotain... vaaroja!

En kerro enempää tästä tarinasta, ettei teitä ala kiinnostamaan liikaa. Ehkä saatan julkaista täällä sen tarinan, jos vaaditte. Siihen kannattaisi kyllä luoda sitten oma topic. Mielipiteitä tarinastani saa kertoa!

Jonttu-Ankka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Ootteko keksinyt itse jonkun sarjakuvan?

Maailman Paras-98 - 13.12.09 10:19 (ID 413063)

Edit: Jonttu-Ankan sarjakuva vaikuttaa mielenkiintoiselta, onko siinä odottamattomia käänteitä vai onko ennalta-arvattava? Minäkin muuten teen kansia, mutta vain Purresta.

No oikeastaan se on vähän sekä että.

Löytyy siitä jännittäviä käänteitäkin, mutta muuten se aika peruskamaa.

Vierailija

no joskus 9 veenä tein sellasenko ihme koira tepsu mul on niitä noin 6 numeroa :D sit oon tehny sellasenko pikku tomaatti ja löysin kesken eräsen minkä nimi oli joku mörköihi liittyvä ;D oon tehny monta sellasta yhen sivu possu sarjaa ja nyt on keskesn pate pulu ( mun oma pörröpää) ;D

Vierailija

Olen tehnyt myös sarjakuvan: Vain kahden kesken.

Se on rakkaustarina, jossa Katherine rakastuu Jackiin. Jack puolestaan on palavasti (myös) rakastunut Katherineen, mutta ei uskalla myöntää sitä.

Eräänä päivänä Katherine lähti kouluun. Katherinen kaverit odottivat häntä. Jack oli koulussa jo. Katherinen kaverit tiesivät, että Katherine rakasti Jackiä. Niinpä he työnsivät Katherinen Jackin syliin, joka sanoi "Moi!" Katherine sanoi nolona että se oli kaveriensa vika, ja katsoi murhaavasti kavereihinsa.

Loput saatte tietää kysymällä! ;D

Vierailija

Kääk! Unhohdin sanoa, että olen tehnyt myös sarjiksen, jossa on kaksi kettua jotka rakastuu. Siitä on neljä numeroa. Tämän sarjiksen olen tehnyt pienenä, jollonkin yhdeksän vuotiaana, eli on siitä aikaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat