Keksi oma elokuva!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tänne olisi siis tarkoitus keksiä oma elokuva. (Henkilöt, tapahtumat jne...)

No, tässä tulisi:

Paha sai palkkansa

Henkilöt: Tupu, Hupu, Lupu ja Aku.

Juoni: Aku on ollut pitkään epäystävällinen pojille. Pojat suostuttelevat Aku-sedän viemään heidät huvipuistoon. Pojat pakkotivat Akun menemään kanssaan kummitustaloon. Mutta aaveet heräävätkin eloon, ja ovat epäystävällisiä Akulle. Niin Aku sai tuta koston nahoissaan.

Tuo oli siis lyhytanimaatio...

Kommentit (2)

Vierailija

Siis onko sen tarkoitus olla animaation? Eli siis jostain Aku Ankasta tai Mikki Hiirestä? Vai voiko se olla joku fantasia elokuva? Jos voi olla niin lukekaa Kirja-topicista tarinani ja kuvitelkaa se elokuvaksi.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Uusi Aku Ankka-animaatio siitä kuinka kaikki pitää aina vaikeimman kautta. Idea on varmasti loppuun asti kulutettu, mutta aika toimiva.

Henkilöt: Aku, Akun naapuri (vaikka Tulppu), pieni poika.

Elokuva on lyhytanimaatio,jonka kesto on n.10min

Juoni: Aku viettää rauhaisaa syyspäivää istumalla nojatuolissaan ja katsellessaan telkkaria,kunnes hänen ovelleen ilmestyy pieni poika,joka myy omenoita. Aku pitää pojan omenoita liian kalliina ja huonoina,joten hän paiskaa pojalle oven nenän edestä kiinni. Mennessään takaisin nojatuoliin Aku huomaa ikkunasta naapurinsa muhkeat omenapuut ja päättää,että "lainaa" hinnalla millä hyvänsä naapurinsa omenia. Aku tekee suunnitelmat ja yrittää mitä erilaisimmin keinoin saada omenat itselleen. Kymmenien yritysten jälkeen Aku kuitenkin luovuttaa ja joutuu nöyrten käydä ostamassa pieneltä pojalta omenia.

Semmoinen oli, en kummempaa keksinyt.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat