Miksi Don Rosaa ylistetään?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Don Rosaa on pidetty tällä palstalla parhaana piirtäjänä. En ymmärrä miksi, onhan esimerkiksi Carl Barks keksinyt suuren osan Ankkalinnan hahmoista ja tehnyt monta klassikko sarjaa.

Sivut

Kommentit (239)

Vierailija

Don Rosan piirrosjälki on hienoa, ja juonet hyviä. Ei sillä että Barksia moittisin, hänhän tosiaan loi suurimman osan ankkalinnalaisia ja itse kaupungin.

Vierailija

´don rosa on vaan nii hyvä mut kyl superhessu ja ankka313 on oikeassa barks on keksiny melkee kaikki ankat ja osaa piirtää aika hyvi mut eiks vicar oo piirtäny enite ankkoi

Vierailija

don rosa on hyvä piirtämään rosalla on hyvät juonet mutta hän antaa kunniaa carl barkssille duck omistuksilla joka tarkoittaa dedicated to unca carl from keno- suomeksi carl-sedälle omistunut keno omistuksessä mainittu carl setä on Carl Barks ja keno puolestaan viittaa rosan kokonimeen keno don rosa ja don rosa on myös hyvä piirtään ja laittaa yleensä tapahtuma paikaksi oikassa elämässä olevia paikkoja ja oikeassa elämässä oleva esineitäkin jotka ovat historiallisia ja hän osaa laittaa akun ja muita hahmoja hauskoihin tilanteisiin ja hänellä on yleensä paljon barks viittauksia.

Vierailija

Carl Barks on parempi kuin Rosa. Kaikki parhaat tarinat ovat Barksin käsialaa. Voi olla, että Aku Ankka-lehteä ei olisi ilman Barksia!

Barks ei kuitenkaan omasta mielestäni ole paras piirtäjä.

Vierailija

mikke12 kirjoitti:Minustakin don rosa on hyvä piirtämään(yksi parhaista), mutta carl barkshan suunnilleen kaikki hahmot keksi joten carl barksia .ennemminkin pitäisi ylistää, vaikka don rosa onkin todella hyvä

Eihän!Eihän Aku Ankkaa keksiny.

Vierailija

Siis Rosaa ylistetään! MIKSI! Rosassa ei ole mitään ylistämisen aihetta, huono piirtäjä, kuten olen jo maininnut muutaman kerran. Ja miksi aina näihin tekijät foorumeihin pitää laittaa rosa. Miksei vaikka vicar, tai rodriques tai maximo?

Vierailija

Reizen kirjoitti:Don Rosa on pyhimys, Barks jumala. Barks teki leikkikentän Don Rosalle, joka käytti sitä hienosti, mutta Barksin ansiosta.

mistä sä keksit ton?

aika hyvin valitset sanas

Vierailija

Don Rosan tarinat, piirtotyyli ja veikeät ideat tekevät hänestä hyvän piirtäjän. Ei kuitenkaan voida unohtaa Barksin valtavaa pohjatyötä, jonka hän on tehnyt sarjakuvan pohjalle ja luonut uusia henkilöitä.

Vierailija

Reizen kirjoitti:Don Rosa on pyhimys, Barks jumala. Barks teki leikkikentän Don Rosalle, joka käytti sitä hienosti, mutta Barksin ansiosta.

Joo samaa mieltä oon, Rosa ja Barks on kyl tosi tasoissa mut Barks oli paljon vanhempi ku Rosa ni ois Rosa voinu keksii koko Ankkalinnan jos olis vaan syntyny aikasemmin:D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat