Kultaryntäys uudestaan

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oisko teiän mielest uus kultaryntäys hyvä idis?Mun mielest ainakin.Johtuu varmaasiitä et en ehtiny mukaan viime kerralla.Kertokaa mielipiteenne.

P.S:Ei valituksii tästä aiheesta kiitos

Kommentit (9)

Vierailija

Juu olishan se tosi mageeta. Itselläni ei mitallia ole siitä koska rekkasin tänne just kun se oli loppunut. (enkä olis sillon vielä varmaan osannut edes yrittää)

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

Vaikutat uudelta. Tervetuloa Akkarin nettisivuille minun puolestani! Hyvä idea, mutta toista samanlaista ei olisi oikein tarpeellista järjestää. Muita kilpailuja kyllä tulee, ei aina sama, vanha kultaryntäys. ;D Viime kesänäkin oli "Aku kadonnut"-kisa, jossa yritettiin keksiä, mihin Aku oli kadonnut. Jotkut epäilivät, että alienit kaappasivat hänet, jotkut epäilivät, että hän oli strutsi ym. Se oli ihan hauskaa, mutta ratkaisu oli typerä; Aku oli toisessa ulottuvuudessa. Lehdestä ei löytynyt _mitään_ vihjeitä siitä. Vähän kuin kultaryntäys ilman kultahippuja. Mutta löpinöistä sitten tosiasioihin: Uutta ei tule. Jokin muu juttu varmaan tulee.

//Ja minähän en ole ollut kultaryntäyksessä.

Vierailija

Re: Kultaryntäys uudestaan

Rankku08 - 16.01.10 03:58 (ID 443434)

Vaikutat uudelta. Tervetuloa Akkarin nettisivuille minun puolestani! Hyvä idea, mutta toista samanlaista ei olisi oikein tarpeellista järjestää. Muita kilpailuja kyllä tulee, ei aina sama, vanha kultaryntäys. ;D Viime kesänäkin oli "Aku kadonnut"-kisa, jossa yritettiin keksiä, mihin Aku oli kadonnut. Jotkut epäilivät, että alienit kaappasivat hänet, jotkut epäilivät, että hän oli strutsi ym. Se oli ihan hauskaa, mutta ratkaisu oli typerä; Aku oli toisessa ulottuvuudessa. Lehdestä ei löytynät _mitään_ vihjeitä siitä. Vähän kuin kultaryntäys ilman kultahippuja. Mutta löpinöistä sitten tosiasioihin: Uutta ei tule. Jokin muu juttu varmaan tulee.ikäväkyllä toi on totta

Vierailija

Hei oikeasti, vähän yritystä noissa viesteissä! Missä ovat esim. perustelut? Ittenikin mielestä olisi ihan kiva, jos tulisi uusi, koska vanhalla proffallani rekisteröidyin samana päivänä kun Kultaryntäys loppui. Olisi kiva päästä mukaan, mutta niin kun Rankku jo sanoikin, uutta __ei__ ole tulossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat