Paljonko rahaa kuukaudessa?

Seuraa 
Liittynyt22.10.2009

Elikkä tarkoituksena olisi kertoa paljonko saat rahaa yhteensä kuukaudessa. Monet saa viikkorahaa mutta mä kuukausirahaa. Saan kuukaudessa siis 40e jokatoinen päiväisestä kämpän imuroinnista.

Sivut

Kommentit (19)

Ruuga
Seuraa 
Liittynyt14.1.2010

Itselleni heruu 10 euroa kuukaudessa, mutta edellyttäen, että huoneeni on siisti ja teen muitakin kotitöitä.

Olette aika porvareita. ;) (Ei siis pahalla, onnen lahjat eivät mene tasan. Näin kateellisena sanon.)

Vierailija

jos olis samat tulot kokeista kun ankkaalla,niin olisin rikas!

saan 5 ekee viikossa,mutta eipä suostu sitäkään vanhemmat maksamaan.

Vierailija

50-70€ noin jokatoinen kuukausi, kokeista ei mitään, ei ole paranormaalia jos tulee yli 9½. Todistus taas, vähintään 2 kymppiä, 50€. Hehee

Vierailija

Viikossa saan lorvailusta 5€, ja jos teen paljon kotitöitä(kesällä ajan mökin nurmikon, teen puutöitä, jne. Ja talvella silittelen verhoja ja petivaatteita ja teen muutakin) saan 10€ tai enemmän viikossa.

Vierailija

No oma kuukausi rahani 20 euroa. Joudun siitä hyvästä pitämään huoneeni siistinä ja viemään vuorotellen veljieni kanssa roskia ja hakemaan posteja.

Kokeista en saa mitään vaikka saisin 10 enkä myöskään todistuksita, vaikka ne olisivat kuinka hyvät tahansa. Se ei minua kylläkään haittaa koska en halua kokeista hyvää numeroa vain rahan takia vaan sen takia etä todistukseni pysyy hyvänä ja siten saan helpommin paikan lukiosta ja helpommin hyvän työpaikan.:D

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joskus pienempänä markka-aikaan saimme viikkorahaa iän mukaan. Esim. 13 vuotias sai 30 markkaa, 15 vuotias 50 jne. Sääntönä ei ollut pitää huonetta siistinä tai muita kotitöitä, mutta vanhemmat pystyivät kuitenkin aina vetoamaan viikkorahaan, mikäli halusivat meidän tekevän enemmän kotitöitä. "Kyllä sun pitää tiskikone tyhjentää, ku et oo pitkään aikaan tyhjentäny. Ja mistä me teille oikeen viikkorahaaki maksetaan" : D

Viikkoraha lopetettiin meiltä kuitenkin monta vuotta sitten. Emme ole koskaan saaneet kokeista tai todistuksista mitään bonuksia ja mielestäni hyvä niin. Opiskelun motiivina ei pitäisi olla raha vaan oppimisen ilo.

Nykyään minulle tulee kuukaudessa rahaa vähän alle 450 euroa. No ei nyt sentään vanhemmilta kuukausirahaa, vaan opintotukea.. ; ) Siitä 214 euroa menee kämpän vuokraan ja loput näihin muihin menoihin mitä kuukauden aikana kertyy (ruoka, kotikäynnit vkl:isin, netti, Aku Ankat, kännykkälaskut yms.). Kyllä tuo summa tulee melko hyvin kuukauden aikana kulutettua. : D Tämän tulonlähteen lisäksi mummo antaa silloin tällöin kympin tai pari taskurahaa. Ja kyllähän se raha aina opiskelijalle kelpaa.. : )

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat