Reseptit - topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tämä on tälläinen resepti - topic, jossa saatte ehdotta jotain hyviä reseptejä. Tai ehdottakaa sellaisia mitä itse haluaisitte, siis ihan tavallinen resepti - topic. Ja muistakaa myös laitta miten se tehdään se ruoka sitten!

Itse oma reseptini on nyt vohveli:

Erilaisia ohukkaiden, pannukakkujen ja vohveleiden muunnoksia voidaan valmistaa aterian pääruokalajeiksi. Salaatti täydentää tällaisen aterian ravintosisältöä. Makeiden jälkiruokaohukkaiden, -vohveleiden ja pannukakkujen kanssa tarjotaan hedelmiä, marjoja ja hilloja. Nämä jauhoruoat onnistuivat parhaiten, kun taikina saa odottaa ½- 1 tuntia ennen paistamista. Tällöin jauhot turpoavat. Mikäli turvotusaika jää pois, on taikinaan käytettävä hieman enemmän jauhoja. Taikinan nesteeksi sopivat maidon ohella myös erilaiset hapanmaitotuotteet. Osa jauhoista voidaan korvata hitaleilla tai puurolla.

VOHVELIT:

3 munaa

3 dl kermaa

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl sokeria

½ tl suolaa

Vatkaa munat vaahdoiksi. Sekoita muut aineet taikinaan. Paista vohvelit. Tarjoa ne kuumina hillon tai marjasoseen ja kermavaahdon kanssa

Toivottavasti ei ole turha.

Kommentit (4)

Vierailija

Kiva topic =). Tässä on kyl aika pieni "resepti", mutta kaipa sekin kelpaa. Elikkäs saat muroista täyteläisemmän, jos tarjoat/syöt ne jogurtin kanssa maidon sijaan. Eli: sen verran muroja kuin jaksat syödä, ja päälle n. puolet tai neljäsosa taikka sillai, että murot juuri peittyvät jogurttista. Ja sekoita halutessasi.

Vierailija

Tässäkin aika pieni resepti/ohje miten saa erikoisen, mutta maukkaan välipalan.

Otat näkki- tai varrasleivän. Sitten otat mansikkahilloa tai omenamarmeladia (tai mistä itse tykkäät) ja levität sitä leivälle. Sitten ei muuta kuin napostelemaan!:D

Maukasta ja aika terveelistäkin jos käåyttää jotain hedelmistä tai marjoista tehtyjä hilloja tai marmeladeja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat