Menneisyytesi,nykyisyytesi ja tulevaisuutesi täällä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa voit kertoa menneisyydestäsi nykyisyydestäsi ja tulevaisuutesi tällä sivustolla. Tai oikeastaan minkälainen käyttäjä olit ennen paransitko itseäsi käyttäjänä? Onko sinulla tavotteita nyt aiotko parantaa itseäsi käyttäjänä ja minkälaiseksi käyttäjäksi pyrit tulevaisuudessa.

Sivut

Kommentit (24)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Ensimmäisinä kuukausina kirjoittelin aika paljon tynkäviestejä (en kuitenkaan spämmännyt), vaan juuri näitä: Joo ja next yms..., mutta viesteissä ei ollut mitään perusteluita (esim. Vs-topiciin kirjoittaessa.)

Nykyisin yritän kirjoittaa niin pitkiä viestejä kuin mahdollista, mutta en viitsi venyttää viestiä tarkoituksella pitkäksi,jos ei ole mitään sanottavaa. Kuitenkin yritän aina perustella vastaukseni kaikissa topiceissa (esim. juuri sellaisissa topiceissa,jossa kysytään tyyliin: Mitä mieltä olet Akusta?)

Tulevaisuudesta en osaa sanoa. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin positiiviselta ja siltä, että innokkuutta AA:n sivuille vielä on.

Jos jotain parannettavaa pitäisi itsestään löytää, niin ehkä turhan kiroilun (tähtimerkkeineen) ja muutenkin joskus turhan negatiivisen asenteen voisi jättää pois, mutta tämä ei ole lupaus. (Ja tuskin tulen toteuttamaan sitä..)

En halua kommentoida sitä, olenko hyvä vai huono käyttäjä,koska se on muiden käyttäjien tehtävä.

-Sohvis, Touhua & tohinaa jo yli puoli vuotta-

Vierailija

Itsekin aloitin niin kuin monet muut kirjoitin viestejä jotka kuullostivat suunnilleen näin Kyllä,omistan,next: perunamuussi jne. Tarkoituksena oli vain suunnilleen kirjoittaa niin paljon viestejä kuin mahdollista ja sitä tietä yrittää tulla "tunnetuksi" täällä AA. sivuilla mutta tällä hetkellä olen yrittänyt panostaa asiallisiin ja hieman pidempiin viesteihin tosin on tuollaisissa topiceissa kuin esim. Kuka AA käyttäjä tulee seuraavaksi tai muistatko edellisen AA käyttäjän niin kirjoittaa pitkiä viestejä. Tämän hetken ns. tavoite on että saisin 1000 viestiä rikki ja saisin olla aika tunnettu siitä etten ole mikään spämmäri. Yritän myöskin olla aktiivinen täällä sivuilla aika kauan mutta aina välillä pitää pieni tauko jotta tulisi uutta innostusta.

Lillen-Ei ankkaa ilman aku ankkaa

Ps. aika hyvä topic muuten ;).

Vierailija

Lainaus:
Olin spämmäri aluksi.Opin kuitenkan säännöt, ja minusta alettiin pitää.Nykyään minua vihataan.Ja minuun ei luoteta tipan vertaa. Tulevaisuudesta en sano mitään.

Miksi sinua ´"vihataan"? Voisitko kertoa syitä, miksi ajattelet niin?

Okei, menneisyyteni oli tälläinen:...

Niin, ei mitään. Unohdin salasanani pitkäksi aikaa. Nykyään olen tälläinen perusankisti (mielestäni ainakin). Tulevaisuudessa aion jatkaa samaa linjaa.

:)Ninnu

Vierailija

Lainaus:
Menneisyytesi,nykyisyytesi ja tulevaisuutesi täällä.

MeRakastammeAnkkaa - 02.02.10 12:44 (ID 455668)

Olin spämmäri aluksi.Opin kuitenkan säännöt, ja minusta alettiin pitää.Nykyään minua vihataan.Ja minuun ei luoteta tipan vertaa.

Tulevaisuudesta en sano mitään.

Minä en vihaa sinua, sillä olen puolueeton maaperä (ainakin tässä asiassa, tällä hetkellä).

Ja nyt hieman itsestäni:

Rekisteroidyin näille sivuille ja aluksi pelailin enimmäkseen pelejä. Huomasin vasta myöhemmin, että täällä voi keskustellakkin. Ensimmäiset viestini olivat lyhyitä, ennen kuin opin "talon tavoille". Keskustelin täällä melkein joka päivä, mutta sitten kadotin salasanani, kun nämä sivut uudistetiin. Heti kun läysin sen, tulin suoraan näille sivuille. Jaa, no siitä lähtien olen kirjoitellut tänne aina tähän päivään saakka. Ja niin aion tulevaisuudessakin kirjoittaa. Siinä oli minun lyhyt tarinani. :)

Vierailija

Lainaus:
Menneisyytesi,nykyisyytesi ja tulevaisuutesi täällä.

MeRakastammeAnkkaa - 02.02.10 12:44 (ID 455668)

Olin spämmäri aluksi.Opin kuitenkan säännöt, ja minusta alettiin pitää.Nykyään minua vihataan.Ja minuun ei luoteta tipan vertaa.

__________________________________________________

En minäkään sinua vihaa koska jos vihaisin niin et olisi PARHAAT KÄYTTÄJÄT listallani tai en antaisi sinulle 10- topicissa arvostele edellinen käyttäjä. Enkä minusta ole huomannut että muutkaan vihaisivat sinua.

Lillen-Positiivisuus on kaiken A ja O-

Tulevaisuudesta en sano mitään.

Vierailija

Lainaus:
assdMenneisyytesi,nykyisyytesi ja tulevaisuutesi täällä.

MeRakastammeAnkkaa - 02.02.10 04:21 (ID 455905) Koska: Haukuin Salweria ja Padia. Olin hieman tyhmä ATIa kohtaan. Olen saannut niin monesti porttikiellon akun313meen. Nytkin on sinne porttikielto!

Anteeksi jos kysyn mutta luuletko minua edelleen ATIksi?

Vierailija

Lainaus:
Menneisyytesi,nykyisyytesi ja tulevaisuutesi täällä.

MeRakastammeAnkkaa - 02.02.10 04:28 (ID 455919) Kukas sä sitten olet?Kerro, niin en epäile.

En tahdo kertoa salaista ``henkilöllisyyttäni´´ mutta paljastan sen verran etten ole ATI salaisen palvelian kunniasanalla.

-Salainen AA.fin palvelia parantamassa asioita-

Vierailija

Olen ollut täällä sivusolla vasta pari kuukautta. Ennen kirjoittelin lyhyitä (ja joskus turhiakin viestejä). Nykyään kirjoittelen 100-2000 merkin viestejä. En kovin paljon enää ole kirjoittamaan uusia keskusteluja. Tulevaisuudesta en osaa sanoa mitään.

Vierailija

Menneisyyteni:

Kun rekisteröidyin tänne, pelailin enimmäkseen pelejä. Keskusteluissa kirjoitin alle viidenkymmenen merkin mittaisia viestejä, ja nopeaa tahtia. Jossain siinä kolmen - neljänsadan paikkeilla otin jätkevämmän tahdin, ja aloitin kirjoitella ihan asiaa sisältäviä viestejä. Perusteluitakin tuli enemmän.

Nykyisyyteni:

Käyn täällä melkein joka päivä. Aina en kirjoita kovin montaa viestiä, kerron kuulumisia off-topicissa ja sitä rataa. Koulu vie paljon aikaa elämästä. Olen sitä peruskamaa käyttäjissä, kirjoittelen kelpo viestejä ja otan innokkaasti kantaa asioihin. Tosiasia on, että minusta on helppo pitää, koski se sitten koulua ja oikeaa elämää tahi nettiä. ;D

Tulevaisuus:

En tiedä kuinka kauan aion täällä käydä, riippuu hieman siitä, miten tätä uudistetaan. Tämä on ehkä yksi Suomen turvallisimmista saiteista, linkit on kielletty, omaa kuvaa ei voi laittaa... Tämä on minun mielipiteeni, on ihan hyvä kuitenkin, että täällä voivat käydä nuoremmatkin turvallisin mielin.

~love is our resistance~

Vierailija

Menneisyys.

Huomasin keskustelu osion sattumalta ennen olin galleriassa arvostelemassa muiden töitä.Kun aloin keskustella yritin tehdä hyviä topiceja mutta epäonnistuin...

Nykyisyys.

Pidän yllä kaksois-elämää ja kun olen nyt tämä käyttäjä vaihdan kohta pälpättelemään toisella käyttäjälläni. Yritän tällä käyttäjätunnuksella palvella AA.fitä.

Tulevaisuus.

Tähtään mukavaksi ja ystävälliseksi käyttäjäksi.

-Salainen AA.fin palvelia parantamassa asioita-

Vierailija

Rekisteröidyin kultaryntäyksen aikaan ensimmäisen kerran, mutta unohdin salasanani täällä, sekä sähköpostissani. En siis voinut tilata uutta salasanaa. Rekisteröidyin viime vuoden lopulla uudestaan, ja aloin käyttää keskustelupalstaa. Olen yrittänyt parantaa kirjoitustani, koska "arvostele edellinen AA.fin käyttäjä"- topicissa siitä on hitusen huomauteltu.Minua inhottaa, koska kukaan meidän luokaltamme ei ole täällä rekisteröityneenä. Yritän tehdä tarpeellisia topiceja, mutta ne eivät menesty. Ajattelin tehdä "paikallaolijat"-topicin mutta ei. Mielestäni se olisi voinut palvella siihen asti, kunnes tänne älytään tehdä lista paikallaolijoista. Enää en pelaa myöskään niin paljon pelejä. Uskon olevani täällä aktiivisesti ainakin lukukauden loppuun asti, kesällä taas vietän hiljaiseloa. Kesäisin olemme mökillä ilman sähköä. En ole varma olenko yhtä aktiivinen enää tämän vuoden elokuussa, mutta toivotaan että olen yhtä innostunut keskustelusta täällä, kuin nykyään.

Nyt saattoi muuten tulla oma viestin pituusennätys.

-iits-

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat