Mitä Rosa-kirjoi teil on?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä Don Rosan kovakantisii teil on? Ittelläni on Roope Ankan elämä ja teot 1 ja 2, Sammon salaisuus, Kadonneen kirjaston vartijat ja Temppeliherrojen kätketty kruunu.

Sivut

Kommentit (86)

Vierailija

Sammon salaisuus, temppeliherrojen kätketty kruunu ja kymmenen avataran aarre. Voisihan ne Roopen elämä ja teot -kirjatkin hommata vaikken Rosasta niin paljon tykkääkään.

Vierailija

AinoKoskimies kirjoitti:Meillä on kotona Kadonneen kirjaston vartijat. Haluaisin niitä lisää, koska Don Rosa on PARAS piirtäjä ikinä.

Niin, Rosa on paras.

Vierailija

Hämäyksen Hurrikaani kirjoitti:

uivelo kirjoitti:Mulla on kaikki Suomessa julkaistut: Kadonneen kirjaston vartijat, Sammon salaisuus, Temppeliherrojen kätketty kruunu, Kymmenen avataran aarre, Musta ritari, Roope Ankan elämä ja teot sekä Roope Ankan elämä ja teot osa 2.

<br />

Sama juttu!!! Mulla on kans kaikki Suomessa julkaistut. Lempi kijaa niistä en osaa määritellä, mutta yksi parhaimmista on Kymmenen avataran aarre(tarina). <u>Onko teillä tietoa onko tulossa lisää Don Rosan kirjoja sarjoista</u>, jotka on julkaistu aku ankassa, mutta niistä ei ole tehty vielä kirjaa,Esim. 1999 AA: ssa oli tarina jossa ankat menivät dinosauruslaaksoon.

Eiks joka toinen vuas julkast Rosan kovakantinen kirja, ni voihan niis (tai onkin) Akkaris ennen julkaistuja tarinoita.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat