Akkari, taskari vai Roope-setä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hmmh... Ehkäpä taskari, koska siinä on enemmän tarinoita, sekä enemmän parempia piirtäjiä esim. Giorgio Cavazzano. Taskarit ovat yleensä myös akkareita hauskimpia.

Kommentit (12)

Vierailija

Siis täällä ilmeisesti pitää kertoa minkä noista haluaisi itselleen vai? No minähän tilaan Aku Ankka- lehteä ja ostelen joskus taskareitakin ja löytyy niitä kotoakin jo valmiiksi kiva pinkka.

Mieluiten luen kuitenkin Akkari- lehtiä eli sanon Akkari!

En tarkoita pahalla, mutta aloitusviestiä voisi selventää hieman. Topicin idea oli ainakin itselleni hetken hämärän peitossa.

*Nöösi, nauru naamalla*

Vierailija

Jos paras noista kaikista pitäisi valita, niin se on kyllä aivan ehdottomasti Akkkari! Aku Ankka on noista kaikista vanhin ja parhain sarjakuva-lehti, vaikka siinä onkin vähiten sivuja. Aku Ankassa on parhaimpia piirtäjiä ja siinä on myös parhaita piirtäjiä kuten mm. Don Rosa, Carl Barks ja Vicar sun muita ja Aku Ankassa on myös parhainta huumorintajua aivan ilmiselvästi ja suoraan sanoen ja helposti. Mutta miksi te ette perustele, että miksi se on juuri se? Perusteluistahan saa parhaiten selvää, että miksi valitsit esim. Roope-sedän tai Taskiksen taiko Akkarin. Joten painakaapa "muokkaa viestiä" nappulaa ja lisätkää perustelut.

Vierailija

Minun täytyy sanoa että minusta Aku Ankan sarjat ovat hieman huonontuneet niissä voisi enemmän esiintyä Carl Barksin , Don Rosan tai Dan Jippeesin tarinoita mutta sitten taas minusta on Taskarit ja Roope sedät parantuneet...

1 Taskarit

2 Roope-Sedät

3 Aku Ankkat

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

aku fani
Seuraa 
Liittynyt1.12.2009

Hmm....No kaikista eniten pidän taskareista,koska se on pitkä ja siinä on jokaisessa taskarissa ainakin yksi Taikaviitta tarina ja Roope-sedät taitavat voittaa tavallisen akkarin,koska akkareissa Rosaa ja Barksia ei oikein näy.....

1.Taskarit

2.Roope-sedät

3.Aku Ankan

~Nämä arviot on antanut Aku fani~

Vierailija

Hmm... vaikea päätös, totta tosiaan, mutta jos pitäisi valita, ottaisin tilanteen näin, ja sanonkin tulokseni, jotka ovat:

1. Taskari + Roope-setä

2. Aku Ankka

Näin sanoi tänään:

-Scrooge McD, King of the Klondike-

Vierailija

Taskari,koska siinä on enemmän lukemista,kuin esimerkiksi Aku Ankassa,mut en mene tietenkään haukkumaan mitään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat