Minkä arvosanan antaisit Takaisin Klondikeelle ja White Angony Creekin vangille?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Takaisin Klondikeen 9½

White Angony Creekin vanki 10

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Takaisin Klondikeen saa kokonaiset, 9½ koska se on Barksin tarina.

Angony Creekin vanki saa, 10+ koska se on Keno Don Rosan rustaama.

Vierailija

Ai kumpiko on parempi? Takaisin Klondikeenhan esitteli maailmalle Klondiken Roopen, Kultu Kimalluksen, Hanhenmuna hipun ja koko White Agony Creekin. Takaisin Klondikeen oli myös ensimmäinen tarina jossa paljastui että Roopella on herkkäkin puoli. Siinä on myös oikeasti hauskoja vitsejä kuten se kun Roope ei muista kuka Aku on.

White Agony Creekin vanki ei tuo mitään uutta Ankka maailmaan. Se on kaavoihin kangistunut tarina. Miksi jokaisessa Roopen nuoruus b-osassa Roopen on paettava jotakin luonnonvoimaa? Cutty Sarkin cowboykapteenissa Roope ratsastaa pakoon hyöky-aaltoa, Yukonin sydämmessä hän pakenee tulipaloa, Culebran liikenerossa liukuu kivirakennelmalla keskellä kivivyöryä, ja tässä roope pakenee lumivyöryä. On olemassa muitakin tapoja tehdä lennokkaita tarinoita!

Myös loppuratkaisu oli ennalta arvattava.(siis se roopen tärkein aarre.) Piirroksetkin ovat kökköjä. Roope ja Kultu on ärsyttävän paksunokkaisia. Sitä paitsi ei Roope klondiken aikoihin (ainakaan Barksin mukaan) ollut sellainen tippasilmäinen pehmo niin kuin kyseisessä tarinassa.

Takaisin Klondikeen 10

White Agony Creekin vanki 2+

Vierailija

Takaisin Klondikeen 9+ (vaiherikas, mutta alku pitkitetty.)

White Angony Creekin vanki 10- (ihana! Vain kirsikka kakun päältä uupuu.)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat