Visailu Ankkalinnan hahmoista joukkuettain.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tervetuloa visailemaan Ankkalinnan hahmoista!

Otsikossa lukee että visailemme joukkuettain,eli tehdään joukkueet. Eka kuka osallistuu on 1 ja seuraavat on 2,3,ja 4. Heti kun 1,2,3 ja 4 joukkueissa on yksi niin seuraavat sanovat mihin joukkeeseen haluavat. Kysymykset eivät ole alussa vaikeita mutta loppua kohti vaikenee. Annan myös pisteitä,oikeasta vastauksesta saa yhden pisteen.

Sitten kun meen pois koneelta niin joku joukueesta saa laskea pisteitä ja joku siis vain yksi jonka minä valitsen saa sitten esittää kysymyksiä. Joka tasolla on 7 kysymystä aina. Ekalla tasolla saa 1 pisteen 2,3 ja 4 tasolla saa kanssa 1 pisteen. 5,6 ja 7 tasolla saa 3 pistettä ja 8,9 ja 10 tasolla saa 5 pistettä. Lopussa kun kaikki kysymykset on sanottu niin joka joukueen pisteet lasketaan yhteen. Isoimman tuloksen saanut joukkue voittaa! Aloitetaan siis!

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Hyvä! Nyt tarvitaan vielä 2 joukkuetta. Yks juttu joukkuehin ekana liittyvät saa sitten kattoo että omassa joukkueessa on 3-6 jäsentä enenpää ei saa olla! Seuraavalla kieroksella saa tulla uusia.

Vierailija

Minä liityn joukkueeseen 4.

Eikös tämä ole aika samanlainen kuin se Kaisakoon tekemä Joukkuevisa-topic?

Iines: D

Vierailija

Löytyykö lisää? Ai niin voimme aloittaa jo nyt. Keslen pelin saa sitten tulla mukaan jos on tilaa.

Eka kysymys: Mitä Moby Ankka tekee työkseen?

a. On siivooja

b. Kalastaa

c. On tavaratalon johtaja

Vierailija

No eipä tuohon enää vastaamaan kun joukkue 2 sai pisteen.Viitatar, mikä on seuraava kysymys kun ei tiedetä kuka ne laitaa ja milloin?

~Daku siellä missä tapahtuu!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat