Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

Suosituimmat
4.12.2008

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä.

28.7.2010

Siis tässä topicissa annetaan kaksi vaihtoehtoa, ja seuraava käyttäjä vastaa että kumman hän tekisi mielummin. Tässä esimerkki:

1.käyttäjä: Kumman tekisit mielummin, katkaisisit kätesi, vaiko varastaisit rahaa?

2.1.2015

Murderduckissa jokainen saa puukottaa toista. Jos sinua puukotetaan et itse saa enää puukottaa. Puukottaa voi kun sanoo esim. Puukottaa käyttäjä1. Kun olet puukottanut sinun pitää odottaa että joku kirjoittaa mitä tahansa että saat jatkaa. Jos sinua puukotetaan saat puhua, muttet enää puukottaa.

27.1.2014

Tervetuloa Maantiede Visailuun, jossa, kuten nimestä voi jo päätellä, kisaillaan tietämyksestä maantiedon saralla. Kysyä voi vaikka, pinta-alaa asukaslukua, tai vaikka itsenäistymisvuotta tai lipun värejä.

SÄÄNNÖT:

1. Lunttaaminen on ankarasti kielletty.

14.3.2014

Elikkäs täälä yleisä keskustelua tietokoneista ja miksi ei pc peleistä ja sovelluksista.

Eikä mikään kiellä ylpeilemästä olla koneellaan :)

Itellä on oma tietokone MSI GE70 löytyy Intelcore i7-4700 3.8Ghz ja Nividia GeForce GTX 765. Kovalevytilaa on 1TB ja 2 näyttöö

25.2.2016

Jokainen tietää varmasti televisioon comebackin tehneen tietovisan Haluatko miljonääriksi? Nyt on aika kisata kuvitteellisesta miljoonasta myös täällä Aku Ankan nettisivuilla!

29.12.2008

Tervetuloa kaikille Harry Potterin "kavereille"! Joskun J. K. (Joanne Katie) Rowlingin fantasiamaalima vie minut mukaan keskelle velhoja, taikaolentoja ja taikaesineitä. Jaa tietosi!!!

28.3.2010

Elikkä nimi kertoo jo kaiken.

Säännöt

----------------------------------------------------

Tässä pitää arvata mikä on edellisen syntymäpäivä.

Myös tässä pitää sanoa kuukausi.

29.9.2009

Täälä on keskustelua kaikista sarjakuvista, mutta ei mieluiten Aku Ankasta. Kyllä Aku Ankasta saa keskustella, mutta ei mielellään.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 985372
  • Viestiketjuja yhteensä 24691
  • Käyttäjiä yhteensä: 44598
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä8509