Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

29.9.2009

Täälä on keskustelua kaikista sarjakuvista, mutta ei mieluiten Aku Ankasta. Kyllä Aku Ankasta saa keskustella, mutta ei mielellään.

10.10.2008

Tässä keskustelussa saa siis vapaasti kertoa oman mielipiteensä kyseisestä tapahtumasta. Eli tykkääkö tapahtumasta vai ei jne, esim onko kauankin seuraillut. Sana on vapaa, kunhan EI törkeyksiin mennä.

13.10.2010

Eli tässä tarkoituksena on se, että minä kysyn ensimmäiseksi jonkun kysymyksen, esim. "Mikä on lempiruokasi" ja seuraava kirjoittaja menee Wikipediaan ja valitsee sieltä "Satunnainen artikkeli" -kohdan (vasemmalla valikossa) ja mikä artikkeli tulee, niin sen otsikko on vastaus.

5.10.2008

Tänne voitte laitta palindromeja joita tulee mieleen.

Palindromit ovat sanoja jotka ovat samoja myös toisin päin luettuina.

Esim. Saippuakauppias.

23.9.2010

Säännöt ovat yksinkertaiset, kysy kolme kysymystä seuraavalta käyttäjältä. Esim. 1. Lempiruokasi? 2. Koska pesit viimeksi hampaat? 3. Mitä teit viimeksi kun olit ulkona?

Seuraava vastaa ja laittaa uudet kolme. Ei mitään tietokilpailukysymyksiä esim. Milloin Carl Barks syntyi tms.

27.6.2016

Halusin luoda valtiopelin, jossa ei ole käytettävissä sukellusveneitä, lentokoneita tai muitakaan liian tehokkaita aseita. Säännöt ovat muuten samat, kuun muissakin valtiopeleissä.

26.8.2008

Eli keksikää lempinimi viimeksi kirjoittaneelle. Ei keksitä mitään haukkumanimiä vaan mahdollisimman hauskat. Ensimmäinen keksi minusta ja sitten joku hänestä ja niin edelleen. Tajusitteko?

31.12.2016

Tervetuloa Historia-visailuun! Tämä on nimensä mukaan kahdeksas Historia-visailu, ja tiedättekin mitä täällä kuuluu tehdä.

HISTORIA-VISAILUN SÄÄNNÖT:

9.12.2009

Sori pitkä otsikko, mutta oli pakko tehdä siitä pitkä, että kaikki ymmärtäisivät tämän tarkoituksen. Eli, keksin tämän Kia Koon topicista, joka oli aika paljon suppeampi, joten koin tehtäväksein tehdä laajemman topicin aiheesta. Toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoitin, olen tänään vähän sekava.

To 13:49

Aku Ankan lehtikoteloiden valmistus on lopetettu. Itse en halua sulloa lehtiä kansioihin. Koteloista ne on kätevämpi ottaa ja lukea. Joten mikäli sinulla on ylimääräiseksi jääneitä koteloita, niin tarjoa ihmeessä.

21.9.2014

Hei kaikki päätin tehdä tällaisen topicin!

Idea on simppeli sinun pitää ottaa tai keksiä valtiopelistä kaupunki ja olla sen pormestari.

Saat järjestää urheilutapahtumia, rakentaa nähtävyyksiä ja kertoa muuten vain kaupunkisi voinnista.

8.6.2011

Hei! Täällä keskustellaan päihteistä.

Kysymyksiä:

1. Mitä mieltä olet päihteiden käytöstä?

2. Mitä sanoisit päihteitä käyttävälle henkilölle?

3. Miksi päihteet keksittiin? Kerro oma mielipiteesi.

"Elämä on parasta huumetta."

21.6.2008

Tämä on Ankka-visa.Säännöt: Laitan ensimmäisen kysymyksen ja oikein vastannut laittaa seuraavan ja jne... Ensimmäinen kysymys: Mikä on Rahasäiliön osoite?

6.3.2011

Tämä on saanut kannatusta Topic?-topicissa, joten teen nyt tämän, kun ei haustakaan löytynyt. Elikä siis, jos joku ei tiedä tämän leikin ideaa, niin kerron nyt kyllä sen. Tässä edellinen kirjoittaja siis laittaa vaihtoehdoiksi sekä Totuuden, että tehtävän. Tässä siitä esimerkki:

Kysely
9.4.

Vaikkakin kunnioitan Don Rosan tekemää sukupuuta suuresti, on mieleeni tullut aikoja sitten idea kokeilla lisätä muiden piirtäjien sivuhahmoja sukupuuhun.

Kysely
8.4.

Aloin vain miettimään, että onko kukaan muu kuin minä ja jotkut valtiopelin pelaajat tehneet omaa kieltä? Niinkuin esperanto tai tolkienin haltiakieli (jos niitä voi verrata).

30.9.2008

Onko sinulla lemmikkiä tai useampia? Mitä hauskaa/hassua lemmikkisi on tehnyt kerro mieleenpainuvin, tai jos sinulla ei ole lemmikkiä, haluaisitko ja millaisen? Toivon asiallisia vastauksia.Vuff! :D

Kysely
24.3.

Graeezi on luomani kieli, jonka kielioppia olen pyrkinyt tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi. Graeezista on tehty kaksi versiota, sillä sillä on kaksi luojaa.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 982594
  • Viestiketjuja yhteensä 24671
  • Käyttäjiä yhteensä: 43407
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä7588