Energiajuomat-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli.Tämä on topic jossa keskustellaan energiajuomista.Esimerkiksi-Onko ne hyvän makuisia? tai juotko niitä usein? Onko ne turhia vai mahtavia? Minkä merkkisiä energiajuomii olet juonut.Onko ne liian kalliita.Ja kaikki niihin kuuluvat jutustelut on sallittuja.:]

Minusta joittenkin energiajuomien maut on hyviä,mutta en juo niitä.Olen juonut elämäni-aikana 2tölkkiä.Ne ovat toisaalta turhia(minun mielestä) Joittenkin hinnat on liian korkeita jotkut halpoja.

Kommentit (12)

Vierailija

energiajuomat on hyvänmakuisia(paitsi se teho jossa on kolme kertaa kofeiinia enemmän kun normaalissa.)

energiajuomat on P*rsees*ä koska niissä on nii paljon sokeria ja ne on epäterveellisiä lapsille.jos olisi energiajuomien makuista limsaa joisin sitä aina.mutta siitä tulee hyvin sokerihumalaan kun siinä on kofeiinia ja sokeria(vaikka kokiksesta tulee melkein yhtä helposti ;)

-AF98-

Vierailija

No.Onhan ne hyvän makusii mutta nyt on tullut jotain ''Power Shotteja'' joissa on Kofeiinin lisäksi tauriinia ja guoranaa.Hrrr......

Vierailija

Energiajuomien mauista voi olla montaa mieltä mutta Teho maistuu ihan selvästi yskänlääkkeelle.En ole juonut sitä mutta kaikki sanoo niin.Olen maistanut EuroShopperii ja pure rushii ja Edii.Elikkä.Ja mitä olen jo sanonut niin minusta niissä ei ole järkeä.Ne aiheuttaa unettomuutta riippuvuutta ja rytmihäiriöitä!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Energiajuomat-topic

Taikaviitta 11 - 04.04.10 01:22 (ID 499386)

En ole juonut enkä aio juoda, kun on niin turhaa juomaa.

Tv11, jo vuodenOlen aivan samaa mieltä kanssasi. Energiajuomat ovat vahingollisia terveydelle ja hyödyttömiä. :@ :Z :[

"Fergus, sano sinäkin EI energiajuomille"

Vierailija

Minusta niissä ei ole mitään järkeä koska lapsetkin on juonut paljon niin nimittäin kaverini ei usko lehtiin ja siellä lukee että alle 80 kg tyypille ne ovat vaarallisia ja siinä ei ole mitään järkeä kaverini mielestä lapsi alle 80 kg saisi juoda mukamas yhden tölkin per päivä aivan hullua touhua minun mielestä ei kannata juoda energia juomia.!!!!!!

Vierailija

hmm...Mutta valitettavasti hyvin moni juo niitä...Vaikka ne onkin aika turhia monen mielestä.Esim 4minun kaveriani juo niitä usein.Minusta se on järjetöntä!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat