tupakka-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

jos joku polttaa tupakkaa lähetä postissa ne rahat millä se ostaa tupakkaa!

no tässä topicissa puhutaan turhasta tupakasta.Ensinnäkin:1.turha.2.vuodessa jos ostaa joka päivä yks tupakka aski niin kertyy niin isot summat että niillä rahoilla saisi kaikkea hyvää kamaa.

EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!!!

ja 3.kuolee todella aikaisin. toivottavasti tiedätte myös että mahaan syntyy semmosta mustaa puuroo et...Ja hengitys haisee!iho menee pahan väriseksi,ja jos polttaa vanhassa autossa auto menee ihan päin myrskyistä taivasta.ja vielä kerran EN SUOSITTELE KENELLKKÄÄN TÄTÄ TURHUUTTA!!!!

Kommentit (9)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Ihan ensiksi täytyy sanoa, että aloitusviesti on erittäin sekava. Lauseet on aloitettu pienillä alkukirjaimilla, sanoja on kirjoitettu yhteen ja huuto-ja kysymysmerkkien jälkeen ei ole laitettu mitään väliä. Aihe on kuitenkin ihan hyvä ja erittäin tärkeäkin.

ManuPanun viesti oli erittäin lyhyt, mutta siinä oli oikeastaan tiivistetysti se, mitä tupakka voi aiheuttaa. Joskus voi ajatella, että eivätkö kaikki nuoret/lapset tiedä, mitä tupakka aiheuttaa, kun he ryhtyvät polttamaan. Yleensä kaikki tietävät tupakan vaarat, mutta eivät (halua) tiedosta/a niitä. Kaikki tietävät, että tupakka aiheuttaa keuhkosyöpää. Tämä on kuitenkin vain yksi sairaus kymmenien sairauksien rinnalla, mitä tupakka voi aiheuttaa. Tupakka on riskitekijä lähes tulkoon joka sairaudelle: Sydän-ja verisuonitaudit, diabetes, syövät jne.. Tupakka on erittäin vaarallinen päihde ja sitä ei tulisi kokeilla missään tilanteessa, missään olosuhteissa, eikä ylipäätään missään, milloinkaan, ikinä.

Jos joskus tekee mieli tupakkaa, niin kannattaa miettiä kyllä moneen kertaan. Haluanko tuhota elimistöni tällä hirveällä myrkyllä? Jos haluat, niin siitä vaan.

Ja loppuun tälläisenä pienenä knoppina: Yksi savuke sisältää 4000 erilaista kemikaalia, joista peräti 50 on syöpää aiheuttavia.

Vierailija

Mitäpä muuta nyt Sohvaperunan viestin jälkeen voi sanoa, kuin että olen samaa mieltä.

On muuten vähän ärsyttävää, kun opettajat polttavat kouluaikana. Tiedän meidän koulusta ainakin kaksi opettajaa, jotka hipsivät polttamaan jossain vaiheessa päivää. Sitten sitä katsotaan ulos ruokalan ikkunasta että "kato, nyt ne menee tupakalle" ja mietitään, syövätkö ne purkkaa sen takia, että haju peittyisi.

Ja sitten joku oppilas tulee tunnille myöhässä ja sanoo syyksi, että oli tupakalla. Mitäpä siihen voi opettaja sanoa, jos itsekin polttaa...

Lisäksi tupakka häiritsee kaikkia lähellä olevia ihmisiä, jotka eivät itse polta. Esimerkiksi bussipysäkillä ei ole hirveän mukava odottaa, kun joku sauhuttelee vieressä. Joka päivä kävelen kouluun bussipysäkin vierestä ja pidätän henkeä, koska siinä odottava nainen haisee niin hirveältä silloinkin, kun ei polta.

Puhumattakaan niistä, joilla on tupakka-allergia...

Vierailija

En minä niin hullu olisi, että polttaisin sikaria. Kun mummo polttaa kokoajan meidän takapihalla tupakkaa, niin kauhea tuoksu nousee...

Vierailija

Noihin Sohvaperunan ja Roope Ankka 12: ta viesteihin on vaikea lisätä mitään. Mutta sanotaan nyt jotain.

Jotkut varmaankin ajattelevat, että voi kokeilla tupakkaa kerran, eikä siihen kuole. Mutta tupakka sisältää nikotiinia, johon jää todella helposti koukkuun. Ei välttämättä ensimmäisellä tai toisella kerralla, mutta ajan myötä. Jos ajattelee: "Hei, mä poltan vaan kerran tai kaks, niin emmä kuole. No, kolmas kerta sitten. Ääh, en mä oo koukussa. Mitä ny yhet sauhut." Ja sitten ajan myötä tajuaa olevansa koukussa.

Tupakassa on yli 100 ihmiselle vaarallista ainetta, pääasiassa savussa, kuten nokea ja tervaa. Tupakka aiheuttaa syöpiä ja diabetestä, mutta silti moni polttaa. Jopa tupakka-askeissa on varoitustekstejä, mutta silti poltetaan paljon.

Moni varmasti haluaisi lopettaa tupakoinnin joskus, vaikka kymmenen vuotta poltettuaan. Mutta se on varmasti kamalan vaikeaa. Melkein yhtä vaikeaa kuin päästä eroon huumeista. Jos tupakoitsija on kauan ilman tupakkaa, hänelle saattaa tulla monenlaisia vieroitusoireita.

Tupakoinnin lopettamiseen on monia keinoja, kuten nikotiinipurukumia. Siinä on kylläkin eräs ongelma. Juuri nikotiini saa ihmiset polttamaan, ja jos on nikotiinipurkkaa kauan syönyt, saattaa aloittaa polttamisen uudelleen.

SMOKING KILLS. REMEMBER THIS.

"Fergus, tupakointi on elämää tappavimmillaan"

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Fergus: Noihin Sohvaperunan ja Roope Ankka 12: ta viesteihin on vaikea lisätä mitään.

Tuo yllä oleva viesti on *Kultun* kirjoittama, ei RA12:n.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aiheena hyvä, mutta se löytyy jo topicin muotoon väännettynä:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/15859/tupakka/sivu/1

Asian vierestä, mutta

Lainaus:
ankkafani111: vuodessa jos ostaa joka päivä yks tupakka aski niin kertyy niin isot summat että niillä rahoilla saisi kaikkea hyvää kamaa.tupakan yhteydessä puhuttaessa "hyvä kama" kuulostaa vähän huumemyönteiseltä.:')

Kuitenkin, jatketaan linkittämässäni topassa.

Vierailija

Totta tupakka tappaa! Olen kerran kysynyt äitiltä että miks tupakan valmistusta ei lopeteta, niin äiti vastas että sitä ei voi lopettaa ku siellä pyörii niin isot rahat!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat