Don Rosa vai Carl Barks?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun mielestä Don Rosa, hyvä piirtäjä, ja kädenjälki näyttää aidommalta. Roopen menneyisyydestä kertovat sarjat on ihan parhaita!

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

Todella erittäin hyvin sanottu! Menneisyys tarinat on ihan loistavia ja kädenjälki kerrassaan häikäisevää! Mutta jos nämä kaksi huippupiirtäjää pitäisi laittaa samalle viivalle, ottaisin Barksin. Hän on sentään ankkalegenda ja piirtänyt aivan järjejöttömästi tavaraa(melkein pyörryttää...). Tuo on aina vaikea kysymys, että kumpi on parempi, ei sellaista tarttisi välttämättä arvioida ollenkaan. Jokaisen piirtäjän kädenjälki on ainutlaatuinen ja hyvä omana itsenään! :)

Vierailija

Nyt en kyllä osaa sanoa kumpi olisi parempi. Carl Barks on Ankkalegenda, joka on luonut monia hahmoja ja piirtää todella hyvin. Ja Don Rosan tarinat (varsinkin seikkailutarinat) ovat loistavia ja kädenjälki taidokasta ja upeaa. On mahdontonta päättää kumpi olisi parempi.

Vierailija

Onhan se totta, että molemmat on tosi hyvii! Olihan Carl Barks legenda, eli 99 vuotiaaks, ja teki varmaa 50-60, ettei jopa 70 vuotta sarjakuvii. Eihän niitä tosiaan sais arvostella, mutta kun nyt kerran on siitä keskustelu, sanompahan, että Don Rosa.

Vierailija

en osaa sanoa. kummatkin on tehny ihan huippuja tarinoita. esim. barksin vanhan linnan salaisuus ja rosan musta ritari yhtä huippui

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat