"Puhe"- Topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Suunnittelussa mukana:

lillen

*Kultu*

ZZZZZZZZZZZZZZ (Toivottavasti oikea määrä Z- kirjaimia)

Sohvaperuna

Eli tällä kertaa tälläinen topic. Täällä on kaksi "pääkäyttäjää" ja ne ovat minä ja lillen. Me päätämme aiheen ja lopetamme sen (siis kumpikin voi lopettaa aiheen jos tuntuu, että sitä ollaan käsitelty tarpeeksi). Sinä aikana kukaan ei saa vaihtaa aihetta. Ja jos aihe vaihdetaan (joku muu) niin se vaihto mitätöidään. Mutta jos minä tai lillen vaihdetaan aihe, niin se on silloin uusi aihe. Aiheena on melkein kaikki Aku Ankan sivuilta löytyvät aiheet sen takia ei ole varmaan väliä mihin tämä topic laitetaan. Toivomme kovasti, ettei tästä tule keskustelua jossa sanotaan vain moi, mitä kuuluu? yms. Tämä oli lyhyesti kerrottuna nyt. Paremmat säännöt tulee pian. Muuten jos uutta aihetta ei tule 48h. sisällä joku voi keksiä väliaikaisen aiheen.

Niin ja tämä on muuten Topic?- keskustelussa päätetty, mietitty ja suunniteltu. Kiitoksia kaikille avusta!!

Säännöt: (Tulee vielä muuttumaan)

Spämmiä ei hyväksytä

Tämä ei ole samanlainen kun kumpikaan Off-topic, eikä tästä tulekkaan jos noudatamme kaikki sääntöjä.

Kaikki on asiallisia toisilleen, ettei haukuta (esim. tyhmä, surkee käyttäjä yms.)

Ensimmäinen aihe:

Mitä pidätte tästä topic:ista ja aiheesta? (Perusteluja kanssa)

HUOMIO!! Jos tulee muutoksia ne laitetaan ensimmäiseen viestiin, koska sen löytää parhaiten. Muutoksista ilmoitetaan aina!

Sivut

Kommentit (111)

Vierailija

Katsos sinäpä olit nopea...

Minusta tässä olisi aika hyvä topicin alku täytyy hieman katsella tuleeko käyttäjiä kirjoittelemaan.

Voisit vielä Lillamyy lisätä että tämä on Topic? topicin projekti...

Muuten kaikki näyttää näin pitkälle hyvältä , mutta korostaisin vielä että tästä ei saa tulla Off-topic2 vaan tämä pysyy näissä aihe piireissä mistä me päätämme.

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

//: Väliaikaiset säännöt:

1 Spämmiä ei hyväksytä , viestin täytyy olla asiallinen ja kattaa keskustelusääntöjen ehdot ja

sitäpaitsi puheen aiheen.

2 Jos ei uutta puheen aihetta tule 48 tunnin (aika viellä harkinnassa) aikana saa puhua ASIALLISESTI mistä haluaa keskustelu sääntöjen mukaisesti

Vierailija

Kappas vain, nyt tämä sitten pullahti foorumille. Ihan hyvä aihe (köh köh, ideahan taisi alunperin tulla minulta, joten ei kai tämä voisikaan olla huono :P) ja olette toteuttaneet sen hyvin. Toivotaan nyt, että tämä lähtee käyntiin toivotulla tavalla. Sääntöjä voisi ehkä vielä vähän selventää, mutta kyllä idean pitäisi noista tulla selville.

*

Vierailija

Tämähän vaikuttaa ihan hyvältä topicilta. Toivottavasti täällä ei kukaan ala mitenkään spämmäämään tai muuten häiriköimään. Tämä vaikuttaa sellaiselta topicilta, joka voi vielä menestyä pitkäänkin. :)Kuinka kauan yksi aihe muuten kestää?

Vierailija

Niin siis omissa säännöissäni lukee sillälailla että 48 tuntia siis kaksi vuorokautta mutta Lillamyyn taas 24 tuntia joten en oikein tiedä koska minusta 24 on hyvin lyhyt aika joten minusta teemme sillälailla että 48 tuntia kunnes Lillamyy on tullut kommentoimaan mielipidettä jos hänen mielestä 24 tuntia on kuitenkin parempi muutamme takaisin siihen mutta ilmoitamme siitä sitten .

Jos 48 tuntia kuluu ja ei ole uutta puheen aihetta saatte keskustella vapaasti kunnes uusi puheen aihe ilmestyy mutta muistakaa keskustelkaa asiallisesti.

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

Vierailija

Juu, 48 tuntia on parempi. Ja ensimmäistä viestiä on muokattu, eli kaikki katselemaan sitä. Toivottavasti tästä tulee hyvä topic, eikä tule spämmäystä.

-Mukavia mietintä hetkiä-

Uusi aihe voisi olla vaikka, vaikka...

Kertoa mitä aiheita haluaisitte "Puhe"- Topic:iin?

Vierailija

Minusta tänne sopisi Ajankohtaisia aiheita ja ehkä sellaisia sivulla olevia pysyviä aiheita kuin esimerkiksi vaikka näitä löytyykin muualta voisi olla nettisivujen aiheista ...

Sitten vaihtuviin aiheisiin voisi kuulua juuri nämä ajankohtaiset asiat...

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

Vierailija

Niin, kyllä sekin käy. Kunhan selität paremmin, koska en oikein ymmärtänyt.

Mutta eikö tänne voisi laittaa vaikka jonkun arvostele edellinen käyttäjä. Vaikka niitä on paljon niin se voisi olla joskus yksi aihe.

:)

Vierailija

Niin siis yritän jaksottaa hieman paremmin...

Pysyvät aiheet: Sellaisia aiheita johon saa vastata milloin vain ja ne aiheet ovat aina voimassa esimerkiksi aihe: Aku ankan nettisivut

Vaihtuvat aiheet: Aiheet siis jotka vähintään vaihtuvat 48 tunnin välein . Minusta tähän sopisi siis aiheita jotka ovat sinä hetkellä ajankohtaisia niinkuin lakoista jne.

Lillen-positiivisuus on voimaa-

Vierailija

Joo, olisihan se hyvä että aina voisi puhua nettisivuista, jos haluaa.

Hyviä aiheita olisivat ainakin sellaiset, joista voi kukin sanoa oman mielipiteensä, eli hyvinä esimerkkeinä kaikenlaiset lakot ja lomautukset ynnä muut ajankohtaiset asiat. Ei kuitenkaan mitään liian tylsää aihetta, että porukka jaksaa kiinnostua.

No voi että, en sitten opi millään pistämään omaa allekirjoitustani viestin loppuun. No, katsotaan jos oppisin...

*

Vierailija

Hyviä ideoita, hyviä ideoita.

lillenin aiheeseen:

Tykkään vähän kaikesta, paitsi pinaattikeitosta, maksalaatikosta, porkkanalaatikosta yms.

:)

Vierailija

No, hm, mitäs tästä nyt keksisi. Tykkään laittaa ruokaa, vaikken mikään ekspertti olekaan. Itse asiassa olen kyllä aika nirso ruoan suhteen (en nyt tietenkään kaiken, mutta esimerkiksi parsakaalista en tykkää yhtään) mikä ei ole kovin kiva juttu, koska haluaisin jossain vaiheessa ryhtyä vegetaristiksi. Ei lihan syöminen ehkä mikään suuri synti ole, koska onhan ihminen sellainen, että voi sitä syödä. Mutta pärjäähän se ihminen ilman lihaakin, joten valinta on jokaisen kohdalla vapaa.

Ankkafani315
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voisiko joku suorasanaisesti sekä mahdollisimman selkeästi selvittää minulle tämän topicin idean, sillä valitettavasti en ihan ymmärtänyt vaikka kävin viestit läpi pariin kertaan. Kiitos jo etukäteen.

Vierailija

Tätä on hieman vaikea selittää mutta yritän siis...

tarkoitus oli luoda tuolta omasta topicistani "Topic?" topicin jossa voisi puhua mutta sellaisen topicin joka ei matkisi Off-topiccia siksi me päätämme puheen aiheen ja yritämme ehtiä vaihtelemaan sitä ainakin 48 tunnin välein jos emme ehdi saa puhua mistä tahansa mutta keskustelu sääntöjen mukaisesti tietenkin. Aiheet ovat vielä suunnitelu tilassa...

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat