Tulevaisuus?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä tulevaisuudessa tapahtuu? Millaisia ihmiset ovat? Millainen ympäristö on? Mitä uusia keksintöjä? Onko uusia muotivillityksiä? Kerro se rohkeasti täällä!

Tänne siis voit kertoa, mikä on sinun mielikuvasi tulevaisuudesta. Voit laittaa myös, minä vuonna tämä tapahtuisi. Päästä mielikuvituksesi valloilleen! Tulevaisuudessa voi tapahtua mitä tahansa?

Normaalissa osassa kerrot, mitä täällä oikeassa maailmassa tapahtuisi. Lentäviä autoja? 100 vuoden sota? Päätä itse!

Extra-osassa kerrot, mitä Ankkalinnassa tapahtuisi sinä vuonna ja kauempana tulevaisuudessa. Vaihtaisiko Aku merimieslakkinsa lippikseen? Anastaisiko Milla tai Karhukopla Roopen rahat? Päätä itse!

Mielikuvia saa laittaa rajattomasti. Voit myös kertoa, kenen mielikuva oli paras. Jos teet mielikuvan vuodelle 2012, voimme tietenkin tarkastaa osuuko mikään kohdalleen!

Ja kirjoittakaa mahdollisimman pitkiä kuvauksia! Yli 8 lausetta, jos vain suinkin pystyy.

Omani:

V. 2065 - Suomi

Joku luo uuden vaateliikkeen, josta tulee puolen vuoden muotivillitys. Kesäkuussa taivaalle tulee lentokone, joka tiputtelee munkkeja kaupungille. Suomessa avataan uusi huvipuisto. Siellä on tasan 200 laitetta ja 30 kioskia. Puiston paras laite on hurja vuoristorata. Muuan Pekka Paananen valitaan presidentiksi, mutta vain vuosille 2065-2066. Ilmestyy Aku Ankan taskarin 1000-sivuinen juhlanumero sekä 300-sivuinen Riitta Hanhi-erikoiskirja. Uusi nettisivusto "Nettikirja"- avataan marraskuussa. Jouluna jokainen perhe saa ilmaiseksi kinkun ja pipareita. Joulupukki ei jaakkaan lahjoja lakkonsa vuoksi. Kukaan yli 5-vuotias ei kuitenkaan silloin usko joulupukkiin, joten mitäpä sillä on väliä. Maahanmuuttajia tulee syyskuussa kokonaista 468. Uusi muotilehti ilmestyy maailmaan. Uusi huvipuistomuseo avataan.

Kommentit (13)

Vierailija

Great idea! Voiko tehdä kokonaisen tarinan? Tekstiä tulee sitten kun saan vastauksen.

//:Aii! En katsonutkaan koko juttua.

No, tässä tulee:

v.2018 tärkeät asiat osa 1/8 (neljä extra osaa) :

Tammikuu: (1 merkittävä asia) Apple menee vararikkoon kun Sony Erikson keksi uuden tavan parantaa puhelimia. Myös Nokia ja Samsung ovat vaikeuksissa.

Helmikuu: (2 merkittävää asiaa) Salattujen elämien Ismon tilalle tulee joku Jorma. Nokia ostaa Applen ja Nokian nimi vaihtuu NokiaAppleksi.

Maaliskuu: (2 merkittävää asiaa) Jeesus syntyy taas uudelleen. Sitä juhlitaan Jeesuksen paraatilla joka maassa. Tämän jälkeen pääsiäspäiviä on 4. Sony ja Microsoft alkavat tehdä yhteistyötä Nintedoa vastaan. He muuttavat nimensä MicroSonyksi.

Osa 1/8 päättyy tähän.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Tulevaisuus?

Kaisakoo - 09.04.10 02:20 (ID 503242)

Voit tehdä kokonaisen tarinankin!


Kiva juttu. Muuten voiko kommentoida muiden juttuja?

Vierailija

Voi kommentoida!!

2029 - Ankkalinna

Pormestari Pösö menettää vallan, ja Polle Koninkauluksesta valitaan uusi pormestari. Aku muuttuu maailman onnekkaimmaksi ankaksi. Iines valitsee yllättäen Hansun. Aku sairastuu vakavasti astmaan. Lohikäärme tuhoaa koko ankkalinnan, ja uusi ankkalinna rakennetaan marsiin.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Tulevaisuus?

Kaisakoo - 09.04.10 02:32 (ID 503260)

Voi kommentoida!!

2029 - Ankkalinna

Pormestari Pösö menettää vallan, ja Polle Koninkauluksesta valitaan uusi pormestari.

Jatkuu, kun jaksan kirjoittaa lisää...Kiva kuulla (taas).

v.2018 tärkeimmät tapahtumat osa 2/8:

Huhtikuu: (2 tärkeää asiaa) Suomalaisesta The Urbot- heavy metal bändistä tulee maailman myydyin bändi ohittaen The Beatlesin. 29 huhtikuuta alkaa Vanhat vs Nuoret sota.

Toukokuu: (2 tärkeää asiaa) Lordi voittaa taas Euroviisut jonka myötä Lordista tulee maailman myydyin bändi ohittaen The Urbot. Metallicasta tulee maailman myydyin bändi ohittaen Lordin.

Kesäkuu: (2 tärkeää asiaa) Vanhat vs Nuoret sota päättyy koska vanhat luovuttaa. Aurinkokunnasta löydetään uusi planeetta joka nimetään Neonioniksi.

Osa 2/8 päättyy tähän.

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Ihan mukavanoloinen topic! Teenpä itse kuvitelman tulevaisuudesta... :P

Vuosi 2022

Avaruus:

-Ihminen laskeutuu Marsiin ja perustaa sinne pysyvän tukikohdan.

-Kansainvälinen avaruustukikohta ISS hylätään.

-NASA sijoittaa uuden avaruusteleskoopin Kuuhun, jolla saadaan aivan uusia kuvia universumista.

Politiikka:

-USA laskee hiilidioksidipäästönsä todella alhaisiksi.

-EU hajoaa puheenjohtajamaa Turkin rikottua tälle annettuja valtuuksia.

-Venäjästä tulee vahva valtio luonnonvarojensa takia.

-Pohjoiskorea hyökkää Eteläiseen Koreaan ydinasein. Muu maailma ei hyväksy tekoa.

Maapallo:

-Maapallon lämpötilan kasvua saadaan hidastettua.

-Ihmisten väkiluku alkaa pudota.

-Öljy hupenee vauhdilla Lähi-Idästä. Japanista löytyy uusi esiintymä.

-Pohjoiskorean ydinase nostaa ilmakehän hiilipitoisuutta ja aihetuuaa lämpötilan nopean laskun Indonesiassa.

-WWF evakuoi viimeiset pandakarhut.

Vierailija

v.2018 osa 3/8

Heinäkuu: (1 tärkeä asia) MicroSony ja Nintendo alkavat tehdä yhteistyötä nimellä MicroSonyN.

Elokuu: (0 tärkeää asiaa)

Syyskuu: (1 tärkeä asia) Salatut elämät saavat kansainvälisen version.

Osa 3/8 päättyy tähän.

Vierailija

Hauskan tuntuinen topic. Hauska idea. Noh pidemmittä puheitta tässä tulee omat "arveluni" tulevaisuudesta.

2012- Maailma

Ranskaan on kohonnut viisi Eifel- tornia lisää ja jokainen on edellistä suurempi. Suomessa on presidenttinä Hapanleipä ja suosituin ruoka on hapankaali. Juomaksi sopineekin hapanmaito. Kesäkuussa tulee maailmanlaajuiseksi uutiseksi se että mannerlaatat ovat kohta liikumassa yhteen ja meret kutistuvat miltein olemattomiin, paitsi jäämeri ja Atlanti. Akkareissa Akusta tulee onnekas ja rikkain ankka. Mummo Ankka nimetään pormestariksi ja kaikilla tulee olemaan lentävät autot. Niin oikeassa maailmassa kuin Akkareissakin. Maailmaan putkahtaa kasvamaan rahapuita ja kaikki saavat niin paljon rahaa kuin haluavat. Keksitään tietokoe joka on mahdollisimman nopea. Ei jumitu koskaan ja siinä on loputan muisti ja loistava prosessori ja näytönsäästäjä on niin hyvä ettei koskaan käy liian huonoksi. Suomeen ilmestyisi viisitoista uutta huvipuistoa ja saastuttamaton luotijuna jonka kanssa ei koskaan satuisi onnetomuuksia. Suomesta tulisi maailman turvallisin valtio ja kakesta saisi tehtyä saastuttamatonta ja ympäristöystävällistä. Eläimiä kohdeltaisiin oikeudunmukaisesti ja hyvin eikä kanojen tarvitsisi nököttää A4- paperin kokoisessa häkissä. Kaikilla oli mahdollisuus työhön ja hyvään palkkaan ja kohtalaiseen asuntoon. Lotto pyörisi hyvin ja veikkaus smaoin. Suomi voittaisi Olympiakultaa viidessä eri lajissa ja kouluissa luokkakoko saisi olla maksimissaan 16 oppilaan kokoinen. Näin ollen opettajalla olisi aikaa auttaa jokaista oppilasta tasapuolisesti.

Siinä oma toivetulevaisuuteni. Ei varmaankaan tuu toteutumaan, mutta ihan sama=D

Aina voi unelmoida.

*Nöösi, nauru naamalla*

Vierailija

v.2018 osa 4/8

Lokakuu: (5 tärkeää asiaa) Näkymättömyyssuihke keksitään. Suomi, Norja ja Ruotsi yhdistyvät ja koko maan nimeksi tulee Suomi. Videopelit todetaan terveellisiksi. Lentoauto keksitään. USA ja Kanada yhdistyvät ja koko maan nimeksi tulee Kanada.

Marraskuu: (0 tärkeää asiaa)

Joulukuu: (2 tärkeää asiaa) Lentoauto tulee kauppoihin halvalla. Lentoautosta tulee jokaperheen kulkuväline.

Osa 4/8 päättyy tähän.

Vierailija

No, hauska topic!

Tässä minun listani. 1/111

Kaikki alkavat säästää rahaa, ja Maa köyhtyy.

Toukokuussa keksitään lentävä auto joka yhdistetään tavalliseen autoon. Sen nimeksi tulee ToyoLu. Roope-setä ja Aku Ankka lehti yhdistetään. Ja nimeksi äänestetään Akun ja Roopen seikkailut. Hinnat laskevat, ja pyöreät päivät ovat joka toinen viikko. Toinen osa jatkuu...

Vierailija

2/111. Avaruusoliot tulevat Maahan, valtaavat sen. Lentoauto todettiin pahaksi elimistölle. iPodit maksavat 1€ kpl. Daniel Branca piirtäää Akuja ja on 555 vuotias.Toinen osa jatkuu...

Vierailija

Ankkalinna:1/2

Poliisimestari Sisu menettää työnsä. Aku joutuu Sisun tilalle. Hannusta muutuu maailman suruisin ja Iines valitseekin Pollen. Hessu rakastuu Minniin ja Pormestari Pösö menettää vallan. Ankkalan talosta tulee kuin uusi, ja Hannu ostaa sen. Hansusta tulee mailman ahkerin, ja Mummo muuttaa. Velmu Viurusilmästä tulee hyvis, ja Miksitä pahis. Carl Barks pirtää Akua vielä 222 vuotiaana. Vicar kuolee tupakanpolttoon. Jatkuu...

Vierailija

Vuonna 2036 ihminen onnistuu löytämään avaruudesta asutun planeetan.Samaan aikaan maan pinnalla joku keksijä yrittää vähentää tehtaita.Sillä välin joku toinen keksijä aikoo lisätä tehtaita...

Samaan aikaan avaruusoliot ovat matkalla maahan... Ikävä kyllä kukaan ei ole ajatellut sitä... Sademetsien kaataminen on vähentynyt.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat