kortti temppu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

niin... opettakaa täällä kortti temppu

tässä on yksi.(ei tartte paljoo harjotusta aika helppo!)

eli ota pakasta kaikki neljä ässää pakan päälle! punaset peräkkäin ja mustat peräkkäin. sitten olet sekoittavanasi kortti pakkaa mutta sekoitat vain sen poohjaa (eli et neljää päällimmäistä!) sitten laita neljä pakkaa pakasta ja oikealla ylimmäisessä pakassa on ne ässät koska kun laitat niitä pakkoja niin laitat ylimmäisenä pakasta (se kohta missä on neljä ässää ja paljon muuta pakkaa) tulee sinne oikealle ylhäällä.sitten laitat kaikista muista pakoista yhden! kortin aina kierroksella (kierroksia on vain yksi) sitten siinä ässä pinossa on niitä kortteja teet kerran saman jutun ässä pinolla ja sitten laitat vielä ne ässät niin että jokaisessa pakassa on 1

ässä! sitten sanot yleisölle että nemä päällimmäiäset ovat ässiä! ja ne on ässiä!

näet paremman ohjeen youtubessa missä yks opettaa tuon tempun en muista tempun nimee mut tekijä on mismag822! onnea yritykseen! harjoittele! hieno temppu:)! kirjoittakaa tekin tänne jos osaatte temppuja!

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

eli tänne siis voi lähettää temppu ja jos osaat tässä mun toinen:)! (ei kauhean vaikea!)

eli sä tiedät kolme ekaa korttia ja olet sekottavanasi pakkaa mutta sekotaat vaan sitä

alhaalta:)! sitten sanot että et tiedä näitä kortteja ja laitat ne kolme päällimmäistä pöydälle! sitten lasket kolmetoista korttia!

sitten kun olet laittanut kolme pakkaa pyydät katsojan ottamaan jostain pakasta päällimmäisen kortin koska tiedät ne kaikki päällimmäiset kortit! vsitten katsot niistä pakoista päällimmäisen kortin mistä kasoja ei ottanut korttia! sitten katsot kortit jos ne kaikki kolme päällimmäistä olisi ollut vaikka ruutu ässä ja hertta 10 ja ruutu6 niin jos katsoja olisi valinnut vaikka ruutu kutosen niin katsot jäljelle jääneet kortit niin sun kädessä olisi silloin ruutu ässä ja hertta10 sitten mietit mikä niistä korteista tulee yhteensä! sitten kun niistähän tulee 21 kokska ässä on14 tai 1! niin lasket loppu pakasta 21 korttia ja kysyt onko se joku 6tonen ja hän näyttää kortin ja se on 6!

siksi sanot onko se joku kutone koska jos sanoisit

onko se ruutu kuutonen niin tulee helposti epäilyksiä että olet katsonut ne kortit niinhän sä ootkin! harjoittele hieno temppu!

toivottavasti tosta oli sulle jotain apua:)!

lähettäkää temppuja jos osaatte!

Vierailija

Tuo temppu on tosi hyvä! Yks temppu on kuuluisa. Siinä tempussa piilotetaan neljä ässää taskuun Riittää kun vaan otat neljä ässää taskustasi niin voitat koko pelin!

:Zlupuhullu:Z

Vierailija

kiitos tosi paljon! teenkö lisää ohjeita?

ok! tässä tulee!

eli tähän temppuun tarvitset kaksi samaa pakkaa!

eli vedät keski kohasta poikki ja näytät kortin katsojalle! sitten laitat sen takaisin pakkaan keskelle sillain että kun laitat pakan keski kohasta poikki toinen puoli jää sun käteen kun katsoja laitta sen taka sin pakkaa sanot olisikko yllättynyt jos tää olisi se kortti? sitten se on

se menee näin kun sulla on kaks samaa pakkaa kun otat pakan keski kohasta poikki se sama kortti on päällä jos haluut tehä sen tempun osta kaks pakkaa! katsoja hämmentyy!

N.Äsäviisas
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä olisi yksi.

Otat kortti pakan ja pyydät jotain nostamaan siitä kortin sitten käsket hänen antaa kortti sinulle otat sen väärinpäin tietenkin niin ettet näe mikä se on sitten taittelet korttia hellästi käsilläsi niin että se taittuu vähän vinoon jolloin näet kortin etupuolen nurkan josta voit päätellä mikä kortti on kyseessä. Sanokaa jos ette ymmärtänyt jotain tuosta!

N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Vierailija

moi taas! mä kerron taas teille kortti tempun.

oikei! näin se menee eli tarttet taas kaks samaa pakkaa! eli otat toka vikan kortin je näytä se katsojille (joka on sama kun vika kortti!) katsoja ei nää vikaa korttia joten laita toka vika kortti pakan päälle ja pyydä yhtä katsojaa

näpäyttämään pakkaan lujaa ja käännä pakka.Sitten sano:Se on liukunut pakan läpi! tämä temppu toimii kun käytät kahta pakkaa!

ei tartte harjotella hieno temppu!

tänne saa laittaa temppuja jos osaat!

Vierailija

No tässä olisi yksi:

Näytä patakuutosta ja ristivitosta yleisölle. Sitten käske jotain katsojista laittamaan kortit johonkin väliin. Kun katsoja on laittanut kortit, lausu taikasana ja näpäytä korttipakkaa. Otat kaksi päällimmäistä korttia, jotka ovat patakuutonen ja ristiviitonen.

Salaisuus: Ota ennen temppua neljä korttia esillesi:patakuutonen, ristiviitonen, pataviitonen ja ristikuutonen. Laita pataviitonen ja ristikuutonen korttipakan päälle, ja tempun valmistelut ovat valmiina. Kun näytät patakuutosta ja ristiviitosta, varmista, ettei yleisö tutki kortteja liian tarkkaan. Älä kuitenkaan sano mitään mikä voisi paljastaa temppusi. Kun nostat pakan päältä samat kortit, mitkä katsoja on laittanut pakan väliin, kortit ovatkin pataviitonen ja ristikuutonen eivätkä patakuutonen ja ristiviitonen. Yleisö ei melko todennäköisesti huomaa, että kortit ovat väärät, sillä ne ovat samantapaiset. Jos kortteja olisi vain yksi, katsoja muistaisi helposti kortin olevan väärä, mutta kahden samantapaisen kortin avulla voit puijata ihmisiä helposti. Jos tiedät jonkun tarkkaavaisen ja hyvämuistisen ihmisen, älä tee tätä temppua hänelle!

Ciao!

//Kuudessadas viesti!

///Sanokaa jos ette ymmärtäneet hölkäsen pöläystäkään tempustani.

Vierailija

moi taas taas taas:)!

okei tästä lähtee! eli sun pitää laittaa kolmas kortti pakasta väärin päin ennen esitystä!ja sitten pyydät katsojan valita pakasta yhden kortin pakasta sillain että pistät kortit viuhkaks! (älä näytä kolmatta korttia!)

sitten laita hänen kortti neljänneksi kortiksi (koska kolmas on väärin päin)! sitten napsauta sormiasi ja näytä että yksi kortti on väärin päin (sillain että vedät pakan kämmenellä sen viuhkaksi! pidä korteista kunnolla sormilla kiinni!) sitten laita kaikki ennen sitä olevat kortit pakaksi! sitten sanot että otat yh den kortin vielä pöydällä olevaan pakkaan ja sano että tämä on sun kortti! ja se on!

laittakaa tänne temppuja jos osaat!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kortti temppu

manga-ankka - 09.04.10 07:15 (ID 503784) No tässä olisi yksi: Näytä patakuutosta ja ristivitosta yleisölle. Sitten käske jotain katsojista laittamaan kortit johonkin väliin. Kun katsoja on laittanut kortit, lausu taikasana ja näpäytä korttipakkaa. Otat kaksi päällimmäistä korttia, jotka ovat patakuutonen ja ristiviitonen. Salaisuus: Ota ennen temppua neljä korttia esillesi:patakuutonen, ristiviitonen, pataviitonen ja ristikuutonen. Laita pataviitonen ja ristikuutonen korttipakan päälle, ja tempun valmistelut ovat valmiina. Kun näytät patakuutosta ja ristiviitosta, varmista, ettei yleisö tutki kortteja liian tarkkaan. Älä kuitenkaan sano mitään mikä voisi paljastaa temppusi. Kun nostat pakan päältä samat kortit, mitkä katsoja on laittanut pakan väliin, kortit ovatkin pataviitonen ja ristikuutonen eivätkä patakuutonen ja ristiviitonen. Yleisö ei melko todennäköisesti huomaa, että kortit ovat väärät, sillä ne ovat samantapaiset. Jos kortteja olisi vain yksi, katsoja muistaisi helposti kortin olevan väärä, mutta kahden samantapaisen kortin avulla voit puijata ihmisiä helposti. Jos tiedät jonkun tarkkaavaisen ja hyvämuistisen ihmisen, älä tee tätä temppua hänelle! Ciao! //Kuudessadas viesti! ///Sanokaa jos ette ymmärtäneet hölkäsen pöläystäkään tempustani.

Kyllähän minä tuon tajusin, mutta mielestäni tempun pitäisi olla sellainen ettei se leiju katsojan tarkkaavaisuudessa. Ainakin itse pidän huolella aina korttitempuissa mielessäni, mitkä kortit olen nähnyt.

Vierailija

Lainaus:
Kyllähän minä tuon tajusin, mutta mielestäni tempun pitäisi olla sellainen ettei se leiju katsojan tarkkaavaisuudessa. Ainakin itse pidän huolella aina korttitempuissa mielessäni, mitkä kortit olen nähnyt.

Olen tehnyt tuon tempun yli kuudelle hengelle, ja vain yksi on huomannut korttien olevan väärät. Toisaalta jos haluaa tehdä 100% varman tempun niin tämä ei ole hyvä temppu siihen.

Ciao!

Vierailija

Tässä olisi yksi. Todella yksinkertainen, mutta aina on mennyt läpi.

Temppuun tarvitset pakan, jonka tausta puoli ei ole symmetrinen. Ennen temppua katsot että kaikki kortit ovat samoin päin (jos korteissa olisi vaikka ihmisen kuva, niin kaikilla korteilla pää sojottaisi ylös/alas). Valmistelujen jälkeen pyydät katsojaa ottamaan yhden kortin pinosta ja antamaan sen sinulle (tietenkin niin ettet nää korttia). Pistät huomaamatta kortin nurinpäin pakkaan (vaikka ei kukaan tätä koskaan ihmettele). Sen jälkeen sanot katsojalle että "sinä voit sekoittaa". Sen jälkeen hän antaa pakan sinulle niin, ettet ole vieläkään nähnyt yhtäkään korttia. Sanot katsojalle, ettei sinun tarvitse edes katsoa korttien numero puolta. Sitten alat selailemaan pakkaa, halutessasi voit tunnustella tai haistella kortteja "maagisuuden lisäykseksi". Kun näät nurinpäin olevan kortin annat sen katsojalle ja sanot että "onko tämä kortti jonka otit?". Katsoja on ihmeissään, koska et tempun aikana edes nähnyt yhdenkään kortin numeropuolta.

Luonnollisesti et paljasta temppua, vaan jätät katselijan ihmettelemään. :D

Vierailija

terve! täs olis taas yks temppu´:)!

eli tarttet neljä ässää ja yhden ässän välissä on liimattu punanen kortti ja sininen kortti (niin että korttien sisäpuoli ei näy vaan pelkkä ulko puolet eli sininen reuna ja punainen.Sitten laitat pakan käteesi ja ravista pakkaa sitten sano:tänne on tullut yks punanen kortti! sitten laitat pakan käteesi ja nopeasti pöydän alla vaihdat punasen puolen siniseen puoleen! sitten ravista pakkaa ja sano:Tänne on tullut sininen kortti! sitten ota pakka taas käteesi (niin että ylimääräinen kortti on vikana) ja sitten pudota ylimääräinen kortti nopeasti pöydän alle! sitten näytät taas että siellä on vaan neljä ässää!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat