Fani Ankan jutustelu kerho!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

tiedän et tällänen onjo mut päätin tehä oman!

eli tänne saalaittaa Ihan omia juttuja (ihan sama mitä!) voit jutella muiden kaa!

Kommentit (3)

Vierailija

Tätä varten on Off - topic, ja tämmöisiä kerhoja ei miljoonaa tarvitse tehdä! Off - topic on juuri tähän tarkotukseen, ja täällä on lukuisia muita topiceja!

- Lohis

Vierailija

huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mitä välii ekö saa tehä omaa? eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiköööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö?

Vierailija

Lainaus:
Re: Fani Ankan jutustelu kerho!

Lohis - 11.04.10 12:20 (ID 504870) Tätä varten on Off - topic, ja tämmöisiä kerhoja ei miljoonaa tarvitse tehdä! Off - topic on juuri tähän tarkotukseen, ja täällä on lukuisia muita topiceja! - Lohis


ok!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat