Der Donaldist

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ovatko tämän foorumin ankistit päässeet syventymään saksalaiseen Der Donaldist -fanzineen? En ole ainoatakaan numeroa pitänyt käsissäni, mutta lehteä on netissä ja Ankkalinnan Pamauksessa kehuttu niin vuolaasti, että kohta on pakko laittaa tilaus vetämään. Tarvitsee varmaan pistää postia saksanmaalle, vai mahtaisikohan sarjiskaupoista löytyä?

Tieleellisen saksan lukeminen voi olla vähän niin ja näin, mutta koska aihe kiinnostaa, niin sanakirjan kanssa askartelu tuskin olisi niin paha juttu...

Eli siis, vapaata keskustelua aiheesta! Jos kokemuksia löytyy myös muiden maiden fanzineista, niin voidaan liittää tähän ketjuun.

Loppuun vielä lyhyt lainaus seuran omilta sivuilta (http : //www .donald. org/ organisation/ ja välit taas pois):

Was ist die D.O.N.A.L.D.?

Die "Deutsche Organisation der nichtkommerziellen Anhänger des lauteren Donaldismus" ist eine Vereinigung von Gleichgesinnten (sogenannten Donaldisten), die sich für die Familie Duck und die Erforschung der Welt, in der diese lebt (Entenhausen), interessieren.

Erklärtes Organisationsziel ist die Pflege, Förderung und Verbreitung donaldistischen Sinngutes (§ 1.1. der Satzung).

Die D.O.N.A.L.D. führt die Bezeichnung "Deutsch" in ihrem Namen, weil sie ihre Grundlagen und Quellen vorwiegend aus den Publikationen des deutschsprachigen Raumes bezieht. Sie versteht sich dabei aber nicht als nationale Organisation.

Kommentit (4)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Der Donaldist

jeremia - 15.05.10 04:02 (ID 528624)

Tämä topic on todelllakin turha.

Eli turha topic. Onneksi tämä voidaan laittaa lukkoon.


Olet oikeassa.

KK-kotka poweria

Vierailija

Voisitteko perustella, mikä tästä tekee erityisen turhan? Todennäköisyys, että laudalta löytyisi ko. lehden lukijoita on ehkä melko pieni, mutta ei nolla. Mielestäni Aku Ankka -aiheisista fanzineista keskusteleminen ei mitenkään mene ohi foorumin aiheiden ja aluekin on ymmärtääkseni oikea. Kunnioitan mielipiteitänne, mutta pyydän niille perusteluja :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat