Don Rosa - Taitelija vaiko tosi hyvä ankkapiirtäjä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haluaisin tietää kumpi Rosa on mielestänne?

-SZ

Kommentit (10)

Vierailija

Mielestäni jokainen sarjakuva piirtäjä on taiteilija.

Don Rosa tosin ehdottomasti paras Aku Ankan piirtäjä ikinä.

Vastaukseni on: Ehdottomasti molempia!

Vierailija

Olen samaa mieltä Tenshin kanssa, Don Rosa on sekä taiteilija että tosi hyvä ankkapiirtäjä! Hyvän piirtäjän Rosasta tekee muista poikkeava piirrosjälki ja yksityiskohdat. Rosan käsikirjoittamat tarinat ovat myös ihan parhaita!!!

Vierailija

Joo, Rosa on ehdottomasti molempia. Oon sekona kaikkiin sen sarjoihin! Iki-ihanat yksityiskohat, hauskat juonet, pitkät tarinat ja ankkojen välillä hieman näsäviisaatkin kommentit - näistä syntyvät parhaat tarinat.

Vierailija

Lainaus:
Re: Don Rosa - Taitelija vaiko tosi hyvä ankkapiirtäjä?

Tenshi - 13.05.10 04:18 (ID 526993) Mielestäni jokainen sarjakuva piirtäjä on taiteilija. Don Rosa tosin ehdottomasti paras Aku Ankan piirtäjä ikinä. Vastaukseni on: Ehdottomasti molempia!


Samaa mieltä, hän on molempia ja todella erikoinen tapaus. Hän osaa taiteilla ja tehdä tarkkoja ja hauskoja yksityiskohtia! Parempaa piirtäjää ei voisi olla!

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Mitä toi ny oli tarkottavinaan Aquanq6? Don Rosaaa parempaa piirtäjää saa etsiä kauan ja hartaasti. Don jaksaa keskittyä pohjatyöhön ja viimeiseenkin yksityiskohtaan. Don Rosa on ehdottomasti molempia.

Vierailija

Lainaus:
Re: Don Rosa on paras ankkapiirtäjä!

romu123 - 13.05.10 06:35 (ID 527190) Mitä toi ny oli tarkottavinaan Aquanq6? Don Rosaaa parempaa piirtäjää saa etsiä kauan ja hartaasti. Don jaksaa keskittyä pohjatyöhön ja viimeiseenkin yksityiskohtaan. Don Rosa on ehdottomasti molempia.

Jokaisella on oma mielipide.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat