Ketkä haluaisivat että Don Rosa jatkaisi vielä piirtämistä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis että laittakaahan tähän kommenttia jotka haluavat että Don Rosa vielä jatkaisi Ankka sarjojen piirtoa.Don Rosahan lopetti piirtämisen vuonna 2005 ja meni eläkkeelle 2008.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Kyllä haluaisin, että hän jatkaisi vielä, mutta toisaalta tarinoita tulisi liikaa ja en kerkeäisi lukea kaikkia. Rosa on kyllä todella hyvä ja upea piirtäjä. Tarkkaa yksityiskohtaa, jännittäviä tarinoita ja parempaa piirtotyyliä saa hakea! Todella upea piirtäjä.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

joo, minun mielestä olisi kanssa kivaa että Don Rosa jatkais vielä! =) tosin voihan niitä tarinoita julkaista uudelleen ja julkaista sellaisia joita ei ole vielä näytetty suomessa! Eli ei tässä vielä mitään hätää.

Tykkään kyllä Rosan tavasta piitää1 =) se vaan jotenkin on niin hienosti ja tarkasti piirretty! Tarinatkin on tosi mielenkiintoista luettavaa! Mutta kyllähän Don Rosa on eläkkeensä ansainnut! saamme kiittää häntä mukavista ja jännittävistä lukuhetkistä kautta maan!

Vierailija

Joo on se harmi että hän lopetti Akun piirtämisen!

Hän on myös minun lempi piirtäjäni koska hän on niin tarkka yksityis kohdissa ja tarinat on parhaita!Mutta mistä sitä tietäis vaikka hän yllä-

täisi uudella sarjalla!

Vierailija

Kyllä Rosan pitäisi jatkaa.Sillä eihän ikä vaikuta sinun mielikuvitukseen ja kuvitukseen.Carl Barksikin teki melkein koko ikänsä Akua.Rosa on niin hyvä ja humoristisia tarinoita tekevä piirtäjä.Hänen piirrostyylikin on niin tarkkaa ja yksityiskohtaista että kateeksi käy.-Rosa,jatka ihmeessä-

-SA-

Vierailija

Niin toivoisin minäkin,mutta syinä on kuulemma ollut palkat ja tekijän oikeudet.Myös se että monet julkaisijat poistavat erilaisia asioita tarinoista.Don Rosalle voisi tehdä Adressin?=)Kannatettako ideaa?

Vierailija

Toivoisin koska Don Rosan jäljen erottaa selvästi ja häen tarinansa ovat jännittäviä ja yksityis kohdat tarkkoja.

-Pikku Oravat-

Vierailija

Lainaus:
Re: että Don Rosa jatkaisi

Don Rosa jr. - 23.05.10 12:14 (ID 534719) Niin toivoisin minäkin,mutta syinä on kuulemma ollut palkat ja tekijän oikeudet.Myös se että monet julkaisijat poistavat erilaisia asioita tarinoista.Don Rosalle voisi tehdä Adressin?=)Kannatettako ideaa?

Hyvä idea, mutta ei varmaan saisi Donia enää piirtämään... tai mistä sitä tietää.

:Kuparikukkulan Kuningas:

Vierailija

Tietysti haluasin.. Hän on loistava piirtäjä.. Ainahan Rosan tarinoita tahtoo lukea..

~xfeight, postilaatikolla joka keskiviikko~

Vierailija

Ois kiva jos Rosa kävis taas piirtämään, mut se ei vissii onnistu, koska Rosa ainakii mun mielest lopetti jonkuu näkösairauden takii.

pikku-possu

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat