Kuvaile ulkonäköäsi irl.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Anteeksi, jos tälläinen on jo. Itse en löytänyt kun käytin hakua.

Ensiksi, tämä ei ole peli tai mikään, kuvailet vaan miltä näytät juuri irl (irl=in real life=oikeassa elämässä).

Esimerkki: ''Minulla on ruskeat hiukset, jotka ovat puolipitkät. Vaaleanpunainen t-paita, jossa on perhoinen, farkut ja mustat sukat, joissa on kukkia. Minulla on myös mustat silmälasit''

En nyt sitten ihan loppujenlopuksi ole varma onko tämä kovinkaan järkevä topic, mutta toivoisin, että tähän kirjoiteltaisiin ! :)

Minäpä aloitan:

Minulla on juuri mustat hiukset, jotka ovat olkapäihin ja valkoinen panta. Vaatteet on minulla seuraavanlaiset: Musta t-paita, mustat farkut ja mustat sukat joissa Homer Simpsonin kuva ja teksti ''What you see is what you get'' (mitä sinä näet on se mitä saat)Minulla on myös mustaksi lakatut kynnet.

Iida kuittaa.

Kommentit (14)

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Minä en ainakaan löytänyt tälläistä topiccia.

Minullaon ruskeat hiukset jotka on puolipitkät.Päälläni on nyt musta Tykkimäki paita,mustat verkkarit ja punaiset sukat.

~Vikke-...

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämähän vaikuttaa hauskalta.: D

Lainaus:
kwyjib0: Minulla on juuri mustat hiukset


Arvasin jotenkin.: D Haluaisin mustat hiukset itsekin, mutta äitini varmaan joko tappaisi mut tai tekisi perinnöttömäksi + lopettaisi mun elättämisen, tai ehkä kaikkea näitä, joten en oikein voi.

Mitähän sitä kertoisi.. Mun hiukset tosiaan on mustat vain mun haaveissa, nyt ne on sellaiset perisuomalaiset kuralätäkkö meets heinäkasa. Pituus on edes vähän epätavallisempi, nimittäin kiitos n. kahdeksan vuoden kasvamisen, ne ulottuvat takamukseen asti ollen silti tasapitkät eivätkä mitkään huitulat. Silmät ovat jännästi muuttuneet vuosien myötä yhä vihreämmiksi, nyt niitä voinee sanoa ihan vihreiksi eikä vain vihertäviksi.

Koska olen tr00 hautakivenkaataja-angstihevanderikoottiteini, käytän lähes yksinomaan mustia vaatteita. Olenkin se pienikokoinen kokomusta menninkäinen, johon saattaa törmätä metrossa tai kaupassa. Ja ei, kiitos kysymästä, pitkässä nahkatakissa ja mustissa vaatteissa ei palele kesällä.

Lainaus:
kwyjib0: Minulla on myös mustaksi lakatut kynnet.


Mulla oli vielä pari vuotta sitten varmaan aina mustat kynnet, mutta n. vuoden tai parin mustakyntisyyden jälkeen päässäni naksahti hassusti, ja täytin lakkavarastoani mm. kirkkaanvioletilla, turkoosilla, neonkeltaisella, tummansinisellä ja kirkkaanvihreällä. Niin, tosiaan naksahti. Sen sijaan vaaleanpunaisen sävyjä en käytä vieläkään. Tykkään pitää kynnet pitkinä ja kokeilla erilaisia kysisysteemejä alkaen tarroista ja koristelulakoista ja päättyen kynsikoruihin (reikä kynteen ja siihen joku outo killutin - tai pieni hakaneula, kuten ah-niin-naisellinen minä saatan hyvinkin tehdä). Pakko mainita myös suuri rakkauteni kengät, mielellään mahdollisimman korkeat sellaiset, joita esimerkiksi eräs opettajani on ihmetellyt. En pidä samoja vaatteita päivää enemmän putkeen, ja mieluiten vaihtelen kenkiäkin päivittäin.

Vierailija

Täytyy nyt tähänkin vastata = ) Mulla on suurin piirtein ruskea, melko pitkä tukka (ei nyt ihan polvissa roiku sentään) ja suunnilleen sinisenvihreät silmät (vaiko sitten vihreänsiniset, ei osaa päättää *kävelee ympyrää*). Olen noin 140 senttimetriä pitkä, vissiin ihan normaalin pituinen nelosluokkalaiseksi. Yleensä mulla on jotain mustaa tai tummansinistä päällä(ja muitakin tummia värejä) ja välillä vihreääkin. Verkkarit yleensä jalassa, eli jos täällä Espoossa jonkun tälläisen tyypin näet, niin se on todennäköisesti mä.

~JD™

Vierailija

:) Noniin elikkä minäpäs olentämmöinen pienehkö kääpiö, n.162cm lyhyt (vrt. 198cm hollantilaisiin, kyllä, olen kääpiö.)

haha rrrrrakastan mustia vaatteita, varsinkin korsettimaisia toppeja (iiiih!!!) hmm ovatko linkit sallittuja? Anteeksi jos eivät ole... www.freakyfashion.nl IHANA PAIKKA.

Korot. Mitä krkeammat ja vaikuttavammat mutta silti ei slutty ja niin että pystyn vielä kävellä, sen parempi. Sydämeni särkyi kun n. kk sitten tuli korkolakko; sain pohjalliset ja ne eivät toimi koroissa. Silti käytän korkoja silloi tällöin...

Rakastan mustia, hyvin istuvia, mielellään revittyjä farkkuja.

Rakastan myös mustia koruja, minulla on 5 korvareikäjuttua ja niihin on aina hauska tunkea esim. korppien sulkia (desinffioinnin jälkeen, tietysti.)

Ilmeisesti vaikutan masentuneelta, joten äityliini laittoi minut ostamaan värikkäitä vaatteita. Tulos: verenpunaisia paitoja, yhdet normaalihkon siniset farkut, yksi pinkki paita (...the he..?) ja yksi syvän, metsänvihreä toppi.

Ainiin, pidän myös hulluttelusta. Minulla on paljon påitkiä paitoja jotka sitten yhdistelen mustien legginssien ja hullujen sukkien kanssa.

Rakastan keskiaikaisia vaatteita ja keijuja (LOTRLOTRLOTR) oho nyt offtopic en ole vielä saanut hankittua sellaisia vaatteita mutta JOS saisin pukautua kuten haluaisin (krhm jos olisi varaa) niin näkisitte minut juoksentelemassa aivan uskomattomissa mekoissa. Tosin värjäyttäisin kaikki mekot yms mustiksi ja tumman punaisiksi/ violeteiksi x)

hehee sitten enemmän minun ulkonäkööni. Minulla pitkä naama ja rumimmat kuteet. xD

Vihreät silmät, piiitkät hiukset (lantioita hipovat), alta tummat, miltei mustat, päältä vaaleammat ja sitten vielä blondeja raitoja (tulen värjäämään kaiken sellaiseksi tummaksi kuin tuolla alimpana on ja sitten ehkä kastanjan ruskeita raitoja..)

Hmm. En ole mitenkään lihava, mutten myöskään langanlaiha kuten suurin osa luokkalaisistani. Tosin tulee läskihkö olo kun tietää että jotkut painavat 47kg ja pituutta 173cm. Se tosin näyttää TODELLA sairaalta.

Ainiin, minulla on myös napakoru ja lisää lävistyksiä on tulossa ja sitten aion jossain vaiheessa hankkia lohikäärme- ja keijutatuoinnin (yökeijut *love*), mielellään niin että ne liittyisivät jotenkin toisiinsa...

*ramble* anteeksi että tulee niin paljon offtopiccia! xD

// meikki aina musta ja semivahva, kynnet yritän pitää pitkinä mutta ratsastusharrastus oikein janoaa niiden tuhoamista. Ja saksassa harrastin tuota hakaneulojen ja korvakorujen kynsiin ripustamista mutta tosiaan harrastukseni hiukan sotii sitä vastaan...

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aaaaaa pääsin samalle aaltopituudelle, pakko hieman jatkaa: D

Lainaus:
Sere: :) Noniin elikkä minäpäs olentämmöinen pienehkö kääpiö, n.162cm lyhyt


Rakas lapseni, oot mun pituinen tai jopa pidempi.:'D Ei huolta, voit niiden hujoppihollantilaisten joukossa mutista suomeksi, kuinka tiedät muuan täysi-ikäisen suomalaiskääkkänän, joka on ihan puutarhatonttu. Mutta hei, tällä pituudella on mahtavaa käyttää juuri niitä korkoja!: D

Lainaus:
haha rrrrrakastan mustia vaatteita, varsinkin korsettimaisia toppeja (iiiih!!!) hmm ovatko linkit sallittuja? Anteeksi jos eivät ole... www.freakyfashion.nl IHANA PAIKKA.


Uuh, nyöritykset, rakkaus ? Mulla on vaan yksi korsettitoppi, mutta sen lisäksi voin tarpeen tullen kuroa ujon vyötäröni esiin metalliluutetulla vyötärökorsetilla.

(Btw linkit on kielletty, mutta osoitteet voi laittaa www.blaablaablaaa-muodossa.)

Oli pakko heti käydä noilla sivuilla, ja tuttuja tuotteitahan sieltä löytyy. Hämmentävää kyllä osasta revittiin jopa härskempiä hintoja kuin Suomessa, mikä on suorastaan ihme.o_0 Kurkkaas vaikka www.morticia.com, kivijalkaliike on vakkaripaikkani, kun satun lähtemään kaupunkiin. (Jahka tuut Suomeen, sun on pakko käydä tuolla!)

Lainaus:
Korot. Mitä krkeammat ja vaikuttavammat mutta silti ei slutty ja niin että pystyn vielä kävellä, sen parempi. Sydämeni särkyi kun n. kk sitten tuli korkolakko; sain pohjalliset ja ne eivät toimi koroissa. Silti käytän korkoja silloi tällöin...


Mun makuni ulottuu tuonne slutty-puolellekin, mutten ihan viitsi toteuttaa itseäni täysin.: / Vielä joskus, suunta on jo hyvä!: D Mä joudun myös pitämään pohjallisia vammajalkojen takia, mutta tungin ne kyllä ihan korkkareihinkin. Ootko varma, ettei voi käyttää niitä korkkareissa? Pelkkä päkiäpohjallinen on tosin pakollinen ja pelastus. Ai niin, tsek tsek www.pennangalan.com, jos et ole koskaan eksynyt sinne. Menetin sydämeni sinne joskus vuosi tai pari sitten, ja koska tilaus oli niin luotettavaa ja vaivatonta, kaavailen uutta hankintaa.

Lainaus:
Ilmeisesti vaikutan masentuneelta, joten äityliini laittoi minut ostamaan värikkäitä vaatteita. Tulos: verenpunaisia paitoja, yhdet normaalihkon siniset farkut, yksi pinkki paita (...the he..?) ja yksi syvän, metsänvihreä toppi.


Oota pari vuotta, kyllä ne antaa aika äkkiä periksi.:'D Mulla on ihan vapaaehtoisesti hieman väriä, kirkkaanpunaista ja violettia, mutta ei oikein muuta. Ihmiset yhdistelevät värejä niin järkyttävällä tavalla, en voi sietää useimpien käyttämiä väriyhdistelmiä (kaikella rakkaudella, mutta vaaleanpunainen ja ruskea on jotain kamalaa..), eikä mulla ole kovin usein ongelmia värien yhdistelemisessä keskenään.

Lainaus:
Hmm. En ole mitenkään lihava, mutten myöskään langanlaiha kuten suurin osa luokkalaisistani. Tosin tulee läskihkö olo kun tietää että jotkut painavat 47kg ja pituutta 173cm. Se tosin näyttää TODELLA sairaalta.


Pah, noiden hattunaulakoiden rinnalla näytät vähintään upealta ja oikeannäköiseltä ihmiseltä. Olen sitä mieltä, että vaatteet eivät pääse edukseen henkarissa, joten pysyn mieluummin terveemmissä mitoissa.

Vierailija

Mul on mustat shortsit, vihreä,sini,valkoinen raita t-paita ja kalsarit, jossa on sinistä, vihreää ja valkoista.

Vierailija

*Katsoo linkit*

*DROOLS*

eikääääh mä en saa tilata mitään netistä ei ole reiluaaaaaa...

Ja säästän rahaa oikeaan korsettiin jota en aio ostaa ennenkuin olen 100% varma etten enää kasva pituus (enkä leveys)suunnassa...

Siis minun tapauksessani en voi käyttää korkokenkiä pohjallisten kanssa, mulla on uhm flatfeet? (anteeksi jotkut sanat ei vaan yksikertaisesti tule päähän.) Siis se yksi kaari puuttuu miltei kokonaan ja sitten on vielä nuo lanteetkin ihan pashshshsaaaa tuota huonot. Siitä ratsastusharrastus, se vahvistaa : ) Ja kyllähän se ihan kivaa muutenkin on,tosin siinä vaiheessa ku aloin nauttimaa siitä adrealiinista jonka tippuessa saa niin huolestuin vähäsen terveyteni puolesta... xD

Ohhoh siis suomessa jokin halvempaa kuin täällä? wau. Harvinaista.

Vaaleanpunainen on aivan hirvittävä väri. Neonpinkki käy vielä tehostevärinä. Vaaleanpunainen? NEVAAA.

Ainiin anteeksi kun olen liian laiska lainaamaan tekstipätkiä mutta saatte luvan tottua tähän minun tyyliini vastata. x)

Ja kyllä minä kait ihan hyvältä näytän kun nappasin itselleni koulun kuumimman italiaanon ;) (haha se tosin on aikamoinen player...nojaa, mähän lähden kohta muutenkin, nautin nyt tästä ajasta ja muistelen harmaahapsisena x) )

Vierailija

Mulla on vaaleenruskeet vähän yli niskasta pitkät hiukset. Oon 11v, eli tiedätte suunnilleen miten pieni oon. Oon 155-157 cm pitkä. Ja mul ei oo laseja. Mulla on sininen t-paita päällä ja sortsit. Niin.. :)

Elli/ Hessu_

Vierailija

talvella:paksut sukat,t paita,huppari,bokserit,farkut,ferkkarit ja sit ulos talvivaatteet

kesä: shortsit,farkut,joskus huppari,bokserit,t paita.

keho:tumma tukka+vaalea,vaalea iho,siniset silmät,normaali pituinen,ei lihava eikä laiha eli normaali,poika.

Vierailija

Oih! Juuri minun mieleeni oleva topic!;D

Minä olen 160 cm pitkä tyttö. Hiukseni ovat olkapäille asti olevat, melko vaaleanruskeat. Pidän niitä nykyään melkein aina ponkalla. Nenäni on kavereiden mukaan nallenenä ja kasvoni ovat kuulemma vaikea piirtää. Hymyilen ja nauran hyvin usein. Nauran huonoillekin heitoille.Silmäni ovat siniharmaat ja pupillini ovat selvästi erikokoiset. Käytän enimmäkseen piilareita eli rillit ovat tätä nykyä harvinainen näky minun päässäni.

Rakastan vaatteita ja niiden ostamista. Korut ovat ehdoton heikkouteni ja tätä nykyä myös laukut, kengät, meikit ja muut sen kaltaiset asusteet.... Rakastan shoppailemista ja kavereiden kanssa olemista. Lempiväreihini kuuluu mm. musta, valkoinen, punainen, sininen, vaaleanvihreä, ruskea, keltainen ja vaaleanoranssi. Nyt minulla on päälläni valkoiset, puoleen pohkeeseen olevat valkoiset legginsit ja valkoiset shortsit. Musta toppi, sydänkaulakoru, luokkasormus ja hopeiset korvarenkaat. Vaaleanpunainen kynsilakka ja valeankeltainen, melkohuomaamaton luomiväri. Aivan, olen alkanut myös meikata.=D

Minulla on aina jotain mustaa päälläni, tai ainakin valkoista. Muita värejä on sitten silloin tällöin. =D

*Nöösi, nauru naamalla ja hymy herkässä*

Vierailija

Vastaampa nyt omaan topiccini uudestaan ja kerron miltä näytän tänään (:

Olen n. 165 cm pitkä tyttö. Edelleenkin minulla on puolipitkät mustat hiukset + etuhiukset. Korvakoruja minulla on vasemalla ns. ''timantti'' ja oikealla kaksi ns. ''sinistä timanttia''. Omistan edelleen tummanruskeat silmät ja ison nenän, mikä häiritsee minua kovin, muutenkin olen aika ''babyface'' xc.

Paita minulla on normaali musta T-paita ja housuina tummanharmaat lökäpöksyt, sukkina on mustat nilkkasukat.

Muita koruja minulla on kaulassani oleva kalevalakoru ja kädessäni on tykkimäen ranneke, joka ei kylläkään ole koru. Tällä hetkellä kynsiäni ei ole lakattu, mutta kynsinauhojen alla on viellä hieman mustaa. Pitäisi kai lakata uudestaan ja varpaankynsissäni on tummanpunaista lakka, jotka ovat ikivanhat.

Kenkinä näin kesällä käytän ruskeita kappa'n keniä, joihin olen pujottanut tummansiniset nauhat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat