Vanhat Aku Ankka-piirretyt

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette klassisista Aku Ankka lyhyt piirretyistä? Ne ovat loistavia. Itse muistan parhaiten ne missä Aku saa pingviinin lemmikiksi ja sen myös missä Aku työskentelee metsurina ja yrittää kaataa puita. 40-luvun propaganda piirretytkin ovat hauskoja. Esim. Der Fuehrer's Face. Ei kyllä uskoisi että sellaista on ede olemassa. :D Täällä keskustelua vanhoista AKu piirretystä.

Kommentit (11)

Vierailija

joo itellä on jääny muistoo semmone missä aku yrittää lassota strutsin sitte se saa lassottuu sen mutta sitte se strutsi vetää ja kaikkee pois päin vanhat akuankka piirätyt on yleensä hauskempia kun nykyiset.

Vierailija

Joo munkin mielestä ne on loistavia. Eniten mieleen on ehkä jääny Mikki Aku ja Hessu palomieinä ja Der fuehre`rs face.kin on ihan hyvä (en tiedä miten kirjoitetaan).

Vierailija

Vanhat Aku-piiretyt on tosi hyviä ja hauskoja. Kattelen niitä nykyään netistä, sillä en omista niitä DVD: llä. Mieleeni on hyvin jääny se kun Aku ja pojat pitivät luistelukilpailun. Uudet Aku-piiretyt, esim. Nokkapokka, ei vedä vertoja noille vanhoille.

Vierailija

Vnahat Aku - piirretyt ovat parhaita. Animaatio on ihanaa ja hahmot ovat sympaattisen näköisiä.

Uusista Aku-animaatioista en perusta. mm. Nokka pokat ovat aivan p*rseestä (anteeksi paha kielenkäyttö). Hahmotkin näyttävät hölmöiltä ja kuka älykääpiö keksi tehdä ankanpojista teinejä? Ei oolut kannattavaa sanon ma.

Ja sitten ne mikki hiiren kerho talot, ei *****. Niiden pelkkä tietokoneanimaatiokin on aivan kamalaa äänistä puhumattakaan *puistatus*.

Vanhat piirretyt kunniaan!

Vierailija

Vanhat Aku Ankka-piirretyt ovat kyllä todella hyviä! Itseltäni löytyy joku Aku Ankan Juhla DVD ja siinä on vanhoja piirrettyjä, mm, Viisas Kana Kananen (The Wise Little Hen). Myös vanhat Mikki Hiiri, Pluto ja Tiku ja Taku piirretyt ovat todella hauskoja ja hulvattomia. Niitäkin löytyy.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Minun mielestäni parhaita vanhoja aku piirrettyjä ovat: Der Fuehrer's Face, Aku, Mikki ja Hessu palomiehinä ja Uusi Naapuri (jos muistin nimen oikein).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat