NHL06-peli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ootteko koskaan pelannu peliä NHL06? jos ette ole niin kannattaa kokeilla meinaan se on ihan loistava peli

Kommentit (6)

Vierailija

En ole pelannut NHL06:_sta neljään vuoteen, onhan minulla nytkin PS3 ja NHL10. Se oli silloin todella hyvä peli, paljon parempi kuin edeltäjänsä NHL2005. NHL06 mullisti NHL-pelien maailman täysin, mutta se oli neljä vuotta sitten se. Syksyllä tulee NHL11, ja sitä odotellessa pelaillaan Jalkapallon MM-kilpailujen 2010 peliä ja FIFA 10:ä.

~Mr R.A.

Vierailija

NHL:ää olen pelannut. En vaan 06:ta vaan 07:aa. Nyt olen hieman kyllästynyt NHL:iin. Mutta nyt kun piti viesti lähettää niin kerronpahan vain:

1.)Älä tee jokaisesta pikkujutusta topicia, kun Peli-topic on jo ennestään olemassa.

2.)Kuka lähettäisi vain yhden kirjaimen kun se on täyttä spämmiä?

3.)Älä lähetä kahta viestiä peräkkäin.

Et varmaan tiennyt näitä asioita mitä kerroin. Mutta koska olet uusi täällä, se ei haittaa. Olisi suotavaa, että kaikki lukisivat UKK:n ja Keskustelusäännöt. Kirjakielellä olisi myös hyvä kirjoittaa, mutta se ei ole pakko. Tulee arvostetummaksi käyttäjäksi jos kirjoittaa laadukkaita, pitkiä ja asiallisia viestejä, ja hyvin mielellään kirjakielellä. Tämä ei ole sitten valitus, vaan neuvo.

~m-a~

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Uusia käyttäjiä riittää... Tiedoksi vain sinullekin, että jokaisesta pikku aiheesta ei tarvitse tehdä omaa topixia kuten yhdestä konsoli pelistä, sillä asioita voi yhdistää yhteen suureen kokonaisuuteen kuten NHL pelit kuuluvat pelit topiciin. Sielä jatkuu siis tämä keskustelu.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/13833/pelit

Tämä lukkoon.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat