Topicin kierrätys päämaja

Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Ideani sai adressissa tarvittavat 7ääntä,joten loin tämän topicin.Täällä on tarkoitus uusia,eli kierrättää lopetettuja topiceja.Ne jotka olivat mukana adressissa ovat jo nyt jäseniä.Mutta muut mukaan haluavat,voivat ilmoittautua viestissä.Jos löydät lopetetun topicin ilmoita siitä tänne,niin se menee kierrätyslistalle.Alla on säännöt.

1.Kun olet jäsen,sinun täytyy keksiä itsellesi koodinimi.Nimen täytyy liittyä kierrätykseen.Itse olen Aurinkopaneeli.

2.Kun olet jäsen sinun täytyy etsiä kierrätyskuntoisia topiceja vähintään kerran kahdessa päivässä.Ellet ole sairas tai matkalla.

3.Jäsenet saavat ehdottaa vaihtoehtoja,miten topic voitaisiin uusia.Jos topicin alkuperäinen nimi oli esim Mansikka,siitä pitäisi tehdä samantyylinen topic.Esim Mansikka vs Mustikka.

4.Kun topic uusitaan,se ei tarkoita sitä,että kaikki viestit pitäisi poistaa.Vaan pitää tehdä uusi topic sinne.Tosin vanhat viestit jäävät sinne lojumaan.

Varapomo:Kun olen sairaana tai matkalla,täällä pitää olla varapomo.Varapomo vaihtuu joka kerta.

Ansiomerkit:Se joka on ollut aktiivinen,ja kierrättänyt paljon,saa Kierrätys ansiomerkin.

Jäsenet:

kalle kääk

hantsus

-Ankkakkna-

kuriton koira

tetra

Ropsu ankka

Ankkafani111

Luputeoria

Lillamyy

tuplanolla 2

Scrooge McD

Taikaviitta 11

viitatar 2

von ankka

xfeight

hessu hissu!

Uka Naakka97

THL

Kierrätys lista:

Topicin kierrätys adressi

paras...

Yleinen animaatio keskustelu

katseet tänne

häät

Playsstasion 2-Topic

Oletteko koskaan tajunneet...

Sivut

Kommentit (223)

Gabi47
Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Sori tuplaviesti.Jos säännöt ovat epäselvät voitte kysyä minulta tarkennusta.Mun piti tehää tää kahesti kun olin vahingossa kirjautunu ulos kesken kirjottelun,ja mun hermot meinas palaa.

Gabi47
Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Hyvä että jotkut haluavat mukaan!Turhia topiceja on riittämiin.Mitä tarkoitit pulinat osion viimeisellä sivulla Roope-setä???On todella paljon,vs-topiciin kuuluvaa topic roskaa,jotka voisi kierrättää.

Gabi47
Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Tajusinkin mitä Roope setä tatrkoitti!Olisiko kuka on paras high cshool musicaliisa?hyvää kierrätettävää?Siihen kirjotettiin viimeks vuonna 2008.

Gabi47
Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Ei haittaa että olet Lilla.Nyt on sellanen juttu ton Mangan kanssa,että lukossa oleviin topiceihin ei voi kirjottaa.En oo pannu lukkoon mitään,joten en tiiä onnistuuks tää,mut tietääkö kukaan voiko lukossa olevissa topiceissa komentoida omiin viesteihin?Sillon se saattas onnistuu

Gabi47
Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Minä huomasin sen myös tänään,kun etsin kierrätettävää.Kiva että aloit heti etsiä kierrätys tavaraa.Saa myös ehdotella käyttöä kierrätys topiceille,että lista ei täyty.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat