DON ROSA VAI CALR BARKS

Seuraa 
Liittynyt10.5.2010

kumpi on parempi piirtäjä don rosa vai carl barks?

Kommentit (6)

Vierailija

Lukkoon! Ja ihmeessä miksi kirjoiti capseilla? Jos olet lukenut ohjeet, se tulkitaan huutamiseksi! Oisit voinut kysy tätä esim. VS-topicissa... Tai Off-Topicissa. Mutta vastaanpa nyt kumminkin kun alkoin kirjoittamaan... Don Rosa on ehkä hiukan parempi. Koska Carl Barks ei ole enää elossa... :(

-HH!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: DON ROSA VAI CARL BARKS

hessu hissu! - 21.06.10 12:04 (ID 563324) Lukkoon! Ja ai niin se kirjoitetaan Carl Barks eikä Calr Barks! Oisit voinut kysy tätä esim. VS-topicissa... Tai Off-Topicissa. Mutta vastaanpa nyt kumminkin kun alkoin kirjoittamaan... Don Rosa on ehkä hiukan parempi. Koska Carl Barks ei ole enää elossa... :( -HH!

Samaa mieltä. Mutta minusta vähän Carl Barks on parempi kuin Don Rosa ! Koska se kirjoittaa yli,tuhansia sivuja. Yhdessä päivässä kaith :D.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: DON ROSA VAI CARL BARKS

Topottaja - 21.06.10 11:55 (ID 563302)
Lainaus:
Re: DON ROSA VAI CARL BARKS vikke98 - 21.06.10 11:50 (ID 563292) http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/11605/vs_topic Jatkuu tuolla!Eli lukkoon!
Samaa mieltä tässä on pari vinkkiä lue ensin keskustelu ohjeet sitten alat kirjoitaa voit käyttää haku apuna nämä olivat vain neuvoja.


Samaa mieltä täysin. Näitä keskusteluja on jo satoja. Tekijät-Topicissa, Off-Topicissa tai VS-Topicissa jatkuu.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Kuinka monta kertaa pitää sanoa, että Off-topicciin kaikki sarjakuviin liittymättömät asiat menevät sinne. Ja lukkoon sanominen ei auta mitään, siitä pitää ilmoittaa ylläpidolle,että se tietää mikä topic pitää lukottaa.

Fort Tripla

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat