Ankkalinnan presidentti-Leikki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä valitaan ankkalinnan pressa käyttäjistä!Kuka tahansa voi olla pressa!Mutta se valitaan erikoisin tavoin!Joka päivä (jos ei toisin julisteta)valitaan uusi pressa!Presidentti voi määrätä tässä topicissa käyviä jotka ovat mukana äänestyksessä (eli ei muita)Määräys alue on vain tämä topic paitsi jos joku topicin omistaja ilmoittaa oman topicinsa että tässä topicissa pressa saa määrätä muita!Pressa EI SAA määrätä spämmäämään ta tekemään muuta vastaavaa!Ekan pressan äänestys on joka toinen päivä eli yksi päivä äänestetään ja seuraavana äänestyksen voittaja on pressa MUTTA kuten jo sanoin aina ei valita äänestämällä!

ÄÄNESTYS ALKAKOON!!!Eka päivä äänestetään!

EKA PÄIVÄ:

Wondy 3 ääntä

Fort tripla 2 ääntä

Kommentit (9)

Vierailija

Äänestän presidentiksi Pelle Pelotonta!

Eikö joku tämän tyyppinen ole jo? Oliko se joku Ankkalinna vaalit? (Tai jotenkin sillain...)

Mutta kumminkin äänestän Pelleä.

-HH!

Vierailija

Jaa! No käsitin että pitää valita joku ankkalinnalainen. No siinä tapauksessa äänestän...APUA!!!.... Äänestän _woderlustia_.

Koska hän kirjoittaa niin pitkiä viestejä että hänestä on presidentiksi. Ja hän on yksi ensinmäisistä käyttäjistä...

-HH!

Vierailija

Ääneni näissä vaaleissa menee käyttäjälle _wonderlust_. Kirjoittaa asiallisia, hyviä ja uskomattoman upeita viestejä! Todella upea mallikäyttäjä nuoremmille ja uusille! Jatka samaan malliin Wondy- täti! :D

Vierailija

Eikö nämä leikit ole jo vähän ehh... lapsellisia? Tuskinpa tässä nyt mitään pressaa tarvitse alkaa vaitsemaan, ainakaan niin että kukaan nousisi johtamaan tätä sivustoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat