Mikä on kivoin ATP,PAM,Toimisto vai Järjestö

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minun mielestä Toimisto on paras!!!

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

joku varmaan pam tai atp. mut mää ja mun kamu tahvo perustettiin kerran sellainen yhteinen salapoliisitoimisot, me ratkotiin rikoksia. me st vaan mentiin mettään ja siellä oli joku pelovvtava varjo ja sit rakstahti ja joku sano" hei pojat..." mut se me lähettii juoksee karkuu ja me säikähetiinn niin plajon et tuli housuun pissit ja met itekettiin kauheesti.. :( :( Vähän mua ja tahvoo pelotti!!1 :( mut sit me vaan tuhottiin koko tyhmä salapoliisijärjestö..

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Mikä on kivoin ATP,PAM,Toimisto vai Järjestö

kalle kääk - 23.06.10 05:44 (ID 566370)
Lainaus:
Re: Re: Re: Mikä on kivoin ATP,PAM,Toimisto vai Järjestö Lohis - 22.06.10 07:01 (ID 565354) http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/11605/vs_topic Jatkamme keskustelua VS.- topicissa. Lukkoon!
Ettekö lukeneet mitä Lohis sanoi?


Aivan, ettekö lukeneet? VS-topicissa jatketaan, kiitos. Ja nyt tämä laitetaan lukkoon! Miksikö? Siksi, koska tämä on, kuin ATP VS PAM VS Toimisto VS Järjestö! Älkää tehkö enää tällaisia, lukekaa nyt vain ne keskusteluohjeet.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Jatkakaa VS- topassa, ei voi olla niin vaikeaa. Tämä topic kuormittaa vain sivuja ja on muutenkin turha, sillä aihe on suppea ja aloitusviestikin huono. Rehellinen asia.

Nyt:

VS- topiciin ja tämä LUKKOON!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat