Arvioi edellisen tulevaisuus akuankka.fi:ssä!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Topicin otsikko kertoo kaiken: arvioi edellisen käyttäjän tulevaisuus sivustolla, eli mitä tulee tapahtumaan, milloin ja miksi jne. Jotta keskustelusta tulisi mukavampaa, myös mielikuvitusta saa käyttää, mutta pyritään pysymään itse asiassa! Annan teille jälleen täysin vapaat kädet.

Aloitusviestistä tuli tällä kertaa hieman tynkä, mutta toivottavasti ymmärsitte idean. Jos ette, niin tiedätte, kenen puoleen kääntyä.

Voimme siis aloittaa, vaikkapa minusta alkaen.

// Viestiä muokattu 6.4.2012 klo 16.48.

Sivut

Kommentit (329)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Uskoisin, että jossain vaiheessa Mr.Roope Ankka tulee siirtymään yhä lähemmäksi ja lähemmäksi kaikkien aikojen aktiivisinta käyttäjää, hänestä saattaa vielä joskus jopa tulla kaikkein aktiivisin käyttäjä...vielä sinne taitaa olla matkaa about 2000 viestiä tai jotain sinne päin... Vaikka muut lähtisivät ja lopettaisivat, niin uskon hänen säilyvän täällä hamaan loppuun asti.

En nyt keksinyt muuta....=D

Vierailija

Sohvaperunalla on aika hyvä tulevaisuus täällä. Hän ei unohda näitä sivuja ja käy täällä aina vain useammin. Pian hänkin on lähellä niitä aktiivisia käyttäjiä ja saa lisää tietoa Aku Ankasta aina. Hänestä on tulossa oikein hyvä ankisti ja käyttäjä, ottaeen huomioon kaikki häneen liittyvä hyvä.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

McD :llä on oikein hyvä tulevaisuus. Uskon että hänkin tulee hivuttautumaan kohti aktiivisimpien listaa. Hän ei jätä tätä sivustoa (paitsi lomamatkojen ajaksi). Uskon että monet arvostavat hänen tekstejä.

Vierailija

Kun katsoo KolmenKoplan nykyistä viestimäärää, se ei näytä olevan paljon. Mutta hänen arvostuksensa tulee nousemaan ajan kuluessa, jos hän jatkaa samaa rataa. Toki siinä sivussa viestimääräkin kasvaa... Luulen hänen olevan vielä joskus käyttäjien kärkipäätä. : ) Kärsivällisyys on tärkeä juttu, jota hänellä riittää.

Vierailija

Mr Roope Ankan tulevaisuus on täällä foorumeilla/sivuilla aurinkoinen ja valoinen. Hän ohittaa luultavasti vuoden sisällä kaikki hänen edellä oliat Aktiivisimmat listalla ja onkin sitten myöhemmin aivan ensinmäisenä 10000. viestillä, joka olisi aivan mahtavan hieno juttu, sillä kenelläkään ei ole lähellekkään vielä 10000. viestiä.

-ATI, aina Iinestä jahtaamassa-

Vierailija

Täällä pitää siis leikkiä meediota? Selvä, kokeillaan: ATI, tulevaisuutesi on synkkä.... Ei, Ei, Ei kun siis: Ati on tehnyt juuri paluun sivuille aktiivisena. Uskon myös, että hän pysyy täällä jonkin aikaa. Ati tulee olemaan aktiivinen vielä muutaman viikon verran, jonka jälkeen luulen aktiivisuuden hieman hiipuvan. Voi toki myös olla että ATI lähtee sivuilta monien muiden käyttäjien lähdön myötä. Jokatapauksessa ATI on mukava, positiivinen ankisti, josta pidetään. Muuta kristallipalloni ei tällä kertaa kerro. : )

-Late98-

Vierailija

Late 98:n viestimäärä ei ole kovinkaan suuri, mutta kärsivällisyyttä hänellä on ja se on tärkeää. Late on huumorintajuinen ja positiivinen, eikä spämmää. Hän on todella hyvä ankisti ja hänestä pidetään vielä paljon.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Scrooge McD menee koko ajan lähemmäs ja lähemmäs aktiivisimpien listaa. Hän ei lopeta käyntiään täällä sivuilla, vaikka muut lopettaisivat. Hän nousee monien käyttäjien TOP käyttäjät - listalle (kuten minun) ja hän tulee tekemään jonkun merkittävän topicin, josta tulee erittäin suosittu. ;)

~ Tapsa

Vierailija

Tapsasta puolestaan tulee vielä Gallerian omatyylisin piirtäjä ja hän saa siitä Julle Ankanpään mitalin. Lisäksi hänestä tulee todella mukava ja hän ei lopeta käyntiään näillä sivuilla vielä pitkään aikaan. Kun hän joskus eshkä lopettaa, hän muistaa nämä sivut sydämessään.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Scrooge McD:n tulevaisuus näyttää lupaavalta. Jo nyt hän on erittäin hyvä käyttäjä, mutta jossain parin kuukauden kuluttua hänenkin arvostuksensa nousee runsaasti, ja vielä joskus hän tulee olemaan mahtava käyttäjä. En usko hänen myöskään lopettavan täällä käymistä. : ) Ja tietysti hänen viestimääränsä kasvaa koko ajan... : D

Fort Homo

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Mr Roope Ankan tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä. Hänen arvostuksensa nousee vieläkin korkeammalle eikä hän lopeta näillä sivuilla käymistään vielä vähään aikaan. Hän ei välitä vaikka ei kohoaisi Aktiivisimpien listalle, vaan on silti täällä kirjoittamassa AA:n sivujen parhaimpia viestejä.

Fort Tripla

Vierailija

Fort Tripla pääsee Aktiivisimmat-listalle ja saa erikoismitalin suuresta viestimäärästä lyhyessä ajassa.

Allu on täällä taas!

Vierailija

supi saa jossain vaiheessa idean päästä Viikon Aktiivisimmat kärkeen ja hän lähettää 500 viestiä jollain viikolla. Sitten hänestä tulee 1 AA.fi:n kuuluisimpia käyttäjiä.

Ropsu ~ Rikkaista Rikkain

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat