Don Rosan sarja hukassa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuvittelenko vain, vai onko Don Rosa tehnyt tarinan, jossa jostain syystä Roope ja Aku unohtavat kaiken tietystä asiasta oppimansa heti lausuttuaan sen nimen? Mielessäni pyörii kohtaus, jossa he ovat juoksemassa portaita ja toinen mainitsee portaat, jonka seurauksena he välittömästi unohtavat miten portaita kävellään ja kaatuvat. Tai jotain sen suuntaista. Muistikuvat ovat hataria, mutta ehkä joku osaisi kyseisen tarinan nimen kertoa, jos sellainen on olemassa.

Kommentit (5)

Vierailija

Sellainen tarina on, nimeä en muista.Eikös tämä ole turha...?Tätä olisi voinut kysyä vaikka Offissa tai jossain muualla.

Vierailija

Turha, miten niin? En löytänyt mitään tällaisille kysymyksille omistettua topikkia mistään, joten päätin luoda uuden topikin. Jos Aku Ankan foorumeilla Aku Ankkaan liittyvät kysymykset ovat turhia, mistä täällä pitäisi puhua?

Vierailija

sampax olet selvästikkin uusi käyttäjä joten opastan sinua.Kun tulet viestit etusivulle kelaa alas sieltä löydät topicin jonka nimi on off-topic kysy siellä tätä asiaa.Ja lue viesti ohjeet.Ja AkuAnkan sivuille ei kannata tehä tämmöstä topicia koska off topic on tarkoitettu siihen käyttöön.Voit kysellä apuja muilta käyttäjältä esim fort triplalta.

Vierailija

Kyseisen tarinan nimi on "Unohda Koko Juttu" olen muuten jo pitkään havitellut lehteä, jossa tuo tarina esiintyy. :D

Voisimme muuten jatkaa tätä toppaa valitsemalla viikoittain uuden sarjan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat