Arvaa valtio, missä seuraava on käynyt

Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Sanokaa toki, jos tällainen peli on jo (tai onko minulla edes ylipäätään okeuksia avata tällaista peliä).

Eli, hyvin yksinkertaiset säännöt. Pistät vain arvauksen, onko seuraava käyttäjä käynyt tietyssä valtiossa. Esim. 'Onko seuraava käynyt Kiinassa?' ja seuraava vastaa ja pistää seuraavan valtio-arvauksen.

Minä voin aloittaa.

Onko seuraava käynyt Espanjassa?

Sivut

Kommentit (212)

Vierailija

Tällaisia topiceja on jo todella todella monia! Kannattaa käyttää hakua, se on suositeltavaa. Lue myös keskusteluohjeet. Kuitenkin, vastaan tähän ja sanon, että en ole käynyt. Tämän voisi pistää lukkoon!

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Olen kyllä ollut. Seuraava on ollut Italiassa. PS: Tämän voisi kyllä laittaa lukkoon! // Korjaan noin kuukauden jälkeen. Ensinnäkin topic on ihan OK , ja sitten DONUONTYHMÄ on nykyään huippukäyttäjä. Modet: Ei tarvitse minun puolestani laittaa lukkoon.

-Linnunpelätin-

Vierailija

Juuri keväällä tuli käytyä Roomassa.

Juu, tämmöisiä on jo monenlaisia ja samanlaisia.

Next: Hollannissa?

-Jöötti-tyttö siellä missä ankatkin-

Vierailija

Mä oon käyny vaan yhes ulko maassa ja se on ahvenanmaa ja meil on myös siel mökki :) :) miks sul on jööti-tyttö tollanen nimi? Mun pappa aina sanoo kun se menee vessaa et se menee jöötille..

Seuraava on käyny ahvenan maalla

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Arvaa valtio, missä seuraava on käynyt

Gabi47 - 16.07.10 12:58 (ID 587716)

En ole,ja huomautus Ahvenanmaata ei luokitella ulkomaaksi,se on osa Suomea,vaikka sillä onkin mm,oma rekisteri ja postileima.

Next:Africa?

/: Nam!Nam!Salmiakkia!

höhhööööö ei afrikka oo mikää maa!!! ooksä vähä hölmö?? :D :D Mut mun mamma sanoo aina ku me mennää ahvenan maalle että me mennään ahvenanmaalle eikä minnekkään suomee!!! Mehän ollaan jo ny suomes!!! :D :) :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat