agentti järjestöt ja muut leikit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ei tässä ole mitään järkeä! pulinoiden ensimmäinen sivu on täynnä noita GOL MAJ MJ LTP ja muita leikki höskiä, ehdotan että moderaattorit lukottavat kaikki

Kommentit (9)

Kroisos -99
Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Ja minä ehdotan että tämä topic lukotetaan aivan ensimmäiseksi. Jos on pakko valittaa mene suoraan niihin topiceihin. eihän tässä topicien teossa taida olla enää mitään järkeä.

_Kroisos, häpeää lyhyttä viestiään

Vierailija

Uudet käyttäjät eivät taida ymmärtää sanan valittaminen merkitystä. Me emme valita, vaan pyrimme parempaan, ja haluamme kehittää jokapäiväisillä pikkuasioilla tätä sivustoa, ja tehdä akuankka.fi:_stä parempi nettisivusto. : )

Anteeksi tynkä viesti.

Mr Roope Ankka

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olet oikeassa siinä aqanq, että näitä järjestöjä on aivan liikaa ja niitä pitäisi saada osa pois, mutta minkä niistä menet lukottamaan, kun kaikki ovat yhtä suosittuja. Siinä olet kuitenkin väärässä, että niistä kaikki pitäisi lukottaa, ei tietenkään, mutta vähemmän niitä saisi olla, itse en ole koskaan osallistunut yhteenkään operaatioon enkä kyllä tule osallistumaankaan.

Modet tekevät kuitenkin päätöksensä lukottamisesta. Ymmärrän, että näit tarpeelliseksi keroa tämän asiasi tämän topicin avulla, mutta ei olisi tarvinnut uutta topicia sen takia tehdä.

Omasta mielestäni voitaisiin tehdä niin että käynnissä olisi aina yksi operaatio vai miksi niihin kutsutaan.

Tälläistä on tehty yhden pelinkin kanssa, joten oliiko kiinnostusta muilla tähän eli tekisimme ilmottautumis topicin, jossa saisi ilmottautua aina seuraavaan peliin ja pelin vetäjänä olisi se joka haluaa sellaiseen hommaan ja on jonassa ensimmäisenä odottamassa. Aina operaation loputtua (sovitaan joku aika milloin se loppuu) laitetaan vanha operaatio lukkoon ja aloitetaan uusi operaatio, jossa olisi jo eri pelaajia mukana.

En tiedä toimiiko tämä täällä? Ja jos ei löydy kiinnostusta tälläiseen asetelmaan niin ei voi mitään. Tämä oli vain ehdotus.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

yhdyn MR Roope ankkaan sillä säännöissäkin jo lukee että ole kohtelijas minä ainakin yritän myös muuallakin kun netissä:) olen kylläkin vain yli 3kk vanha käyttäjä mutta ei se merkkaa mitään.taiteilija Onni 00 hulluja päähänoistoksia jovuodesta 2000. sori luhyt viesti.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: agentti järjestöt ja muut leikit

rokkenrolliolli - 24.07.10 09:35 (ID 595233)

älä sä joka paikkaa tuu valittaa

Ei tarvitse näin törkeä muille käyttäjille olla ja asia on niinkuin hiiden kirnu sen selitti ja se oli asia jota olisin itsekkin selittänyt, eli kiitos hänelle :D

Vierailija

Olen samaa mieltä, että näitä erilaisia "järjestöjä" on liikaa, mutta tämä topic on turhempi kuin yksikään niistä. Pyydän siis, että Herra tai Rouva Käyttäjämoderaattori lukottaisi tämän.

//Yhdyn edellisiin, että käynnissä olisi ainoastaan se yksi järjestöleikki kerralla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat