Haloo! Hauluan puhua _wonderlust_.n kanssa.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei ,hyvä _wonderlust_!

Haluaisin Moderaattoriksi. Sinähän olet Moderaattori. Haluaisin jos ,opettaisit minua miten päästä Moderaattoriksi. Lupaan Kautta Kiven Kannon että ,olisin luotettava Moderaattori. Katso minun profiilista "Moderaattoriksi" keskustelu. Ps.Sinun työt ovat aivan hirveän hienoja varsinkin "Kultu Kimallus" työ!

Kommentit (10)

Vierailija

Hahhah, ei millään pahalla mutta tästä sai hyvät naurut!!

Ei tällein tulla moderaattoriksi, wondy osaakin selittää paremmin MIKSI ja miten tulla jne..

Vierailija

Lainaus:
Re: Haloo! Hauluan puhua _wonderlust_.n kanssa.

AkutykkääIineksestä - 06.08.10 05:42 (ID 606487)

Hahhah, ei millään pahalla mutta tästä sai hyvät naurut!!

Ei tällein tulla moderaattoriksi, wondy osaakin selittää paremmin MIKSI ja miten tulla jne.._________________________

Juu, ei tollaisella modeksi päästä = ) Köpisetä, lopeta jo toi vänkääminen modeksi pääsemisestä. Ja toi "lupaan kautta kiven ja kannon"-höpötys.

~J0N€$

N.Äsäviisas
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mietipä hetki ennen kuin yrität oletko mielestäsi pätevin ja paras ehdokas jos modeja edes tulee lisää? Ajattele ennen kuin teet tälläinen topic vaan osoittaa ettet tiedä paljonkaan modeilusta tai tämän topicin säännöistä.

N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Ps: Anteeksi jos toi loukkas kyllähän se on ihan noirmaalia, että uudet käyttäjät ei vielä tiedä kaikkea.

Vierailija

Me ei pidetä sinua tyhmänä, kokemattomana vain ja nuorena, ainakin kirjoituksistasi päätellen.

Toki saa kysyä kysymyksen, mutta tähän kysymykseen tietää varmasti itsekin vastauksen: en ole kelvollinen tms..

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Modeksi ei pääse kuka vain kuka haluaa! Etkä tiennyt sitä? Ja nyt sitten kävi näin: kun valittiin käyttäjämodet, kaikki haluaa modeiksi! Ja varsinkin he, ketkä ovat uusia, kokemattomia tms. Ylläpito valitsee keistä tulee käyttäjämodeja, ja nyt ei ainakaan lähiaikoina ole tulossa uusia kyttäjämodeja (ehkä?). Äläkä viitsi kerjätä sääliä, Köpisetä, senhän näkee jo kilometrien päähän. Ei pahalla, mutta se on totuus.

Vierailija

Köpisetä.Modeksi ei päästä vinkumalla ja lupailemalla.Juurihan vasta saatiin _wonderlust_ ja AkeMake modeiksi.Ei modeja koko ajan voi lisätä.Kuten vikke jo sanoi ylläpito päättää uudet modet.Sitä paitsi pitäisi vähän olla kokemusta.Ei 14 viestillä nyt ihan heti tulla moderaattoriksi.Niin toivon vain että opit tästä modejutusta jotain.

Vierailija

Niiin, ja nyt tämä naurettava modeksi pääsy homma topic voisi lukita, kuten Köpisedän aikaisemmin tehty Moderaattoriksi topic.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Moderaattoriksi ei haeta, ellei jollakin sivulla ole erikseen ylläpidolla jonkinlaista hakua modeiksi suostuville. Täällä ei ole sellaista ollut, vaan parin vuoden jälkeen sivujen avaamisen jälkeen meitä pyydettiin tähän tehtävään. Meille ei selitetty mitään vaatimuksista jne., mutta foorumikokemusta tämä ehdottomasti edelyttää.

Mikä ihmeen hinku täällä nyt on modeiksi? Ei tämä ole mitenkään häikäisevä homma, aina löytyy niitä, joiden mielestä tehdään liikaa, liian vähän tai muuten vaan väärin. Siksi pitää olla itse mahdollisimman varma siitä mitä tekee.

Modeja ei ole vähään aikaan tulossa lisää ja vaikka joskus tulisikin, siihen ei ole syytä eikä tarpeellista tyrkyttää itseään. Tämä menee lukkoon.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat